Descopera peste 100 de branduri Home&Deco vizitand SensoDays

/ / Modificat: 2019-06-19
Descopera peste 100 de branduri Home&Deco vizitand SensoDays

Marti, 18 Iunie, SensoDays si-a deschis portile pentru reprezentantii media si nume cunoscute si apreciate in peisajul de life&style din Romania.

senso6

Intr-o atmosfera relaxata, la un pahar de vin, Anamaria Capatineanu si Alina Andreea Duculescu, fondatoarele Gavia Concept – Studio de Design Interior, au deschis un dialog live despre ultimele trend-uri in design interior si despre variatele surse de inspiratie in cele peste 100 de branduri descoperite pe www.sensodays.ro dar pe care le-au si experimentat in unul din cele doua showroom-uri din Bucuresti, mai exact, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 , locul care a gazduit acest eveniment.

Adina Halas, Cristina Cioran, Carmen Bruma, Majda, Roxana Iliescu, si multi altii au acceptat provocarea #mysensodays de a isi descoperi propriul stil de comfort si relaxare pentru locul in care cu totii ne simtim cel mai bine, cu atat mai mult cu cat trend-urile anului 2019 ar putea fi sumarizate in principala tendinta care este sinonima cu placerea de a veni acasa.

senso1

senso3

senso4

senso5

Am aflat lucruri interesante despre personajul SensoDays, despre prietenii pe care i-a adunat in peste 15 ani de experienta in domeniul home&deco, am experimentat texturile culorilor din natura alaturi de producatorul italian de canapele handmade, Gamma Arrendameti si ne-a cuprins putin toropeala cand am incercat sa redescoperim comfortul somnului in lenjerii de calitate exceptionala, satinate si prosoape din bumbac egiptean. Sunt foarte simpatici prietenii din gamele Tommy Hilfiger Home, Missoni Home, Descamps.

Am pasit pe teritoriul art&deco de indata ce am avut contact cu fluiditatea canapelelor Kartell si am admirat liniile curbe ale scaunelor Clapp by Patrica Urquiolla. Doar ne-am putut imagina o seara cu relaxarea oferita de o baie aromata in minunata cada Palomba de la Laufen.

senso2

Am descoperit masa perfecta, cu finisaj de marmura care in combinatie cu colectia de farfurii Vileroy & Boch si scaunele Philippe Starck Kartell au determinat acel WOW care nu poate fi surprins in mod normal in cuvinte.

Seara de 18 iunie a fost si este o invitatie adresata tuturor de a isi descoperi stilul personal, de a se exprima pe sine chiar prin obiectele si decoratiunile interioare pe care le alege.

Tendintele sunt surse de inspiratie atunci cand te pregatesti sa iti amenajezi casa sau doar sa iti improspateaza spatiul. Nu trebuie totusi uitat ca ceea ce face un interior unic este tusa personala pe care o adaugi iar SensoDays te invita sa o faci inspirat de prietenii care ii umplu casa, de aici si programul #mysensodays despre care am vorbit cu ocazia evenimentului de Marti, 18 iunie.

Iata doar cativa dintre prietenii cu care ne-am intalnit acasa la SensoDays

Kartell, o serie incredibila de produse de mobilier si produse de iluminat - care au devenit nu doar o parte a peisajului interior, ci si adevarate icoane ale designului contemporan. Colectia Kartell este multifunctionala, diversa, usor de utilizat si fara indoiala estetica placuta. Colorate, subtile, senzoriale, transparente si cu forme unice combinate cu obiecte unice, produsele Kartell sunt instantaneu recunoscute in intreaga lume datorita emotiilor pe care le evoca, functionalitatii lor de lunga durata si calitatii lor necontestat.

Kartell-Uncle-Jim-Jack

Hansgrohe Group - 118 ani de inovare, design si calitate. Lider de proiectare in sectorul de baie, colaboreaza indeaproape cu designeri de renume international care combina designul estetic cu functionalitatea. Phoenix Design, Phillipe Starck , Patricia Urquiolla, Bouroulec, au creat pentru grupul Hansgrohe de mai bine de 30 de ani. Echipele de creatie proiecteaza exclusiv intreaga gama de dusuri si mixere a marcii de calitate . Hansgrohe lucreaza la crearea unei intelegeri inteligente intre design, functionalitate si comoditate.

Max Benjamin ale caror colectii si difuzere de parfum, lumanari parfumate, pentru casa si masina deopotriva, sunt apreciate in intreaga lume pentru design-ul contemporan… te face sa te gandesti ce ar spune olfactivul daca s-ar afla in dialog cu vizualul….

Maison Berger, in viata de 120 de ani cu misiunea esentiala de purificare a aerului din interior, este exemplul perfect de olfactiv care intalneste vizualul – difuzere de parfum in forme atractive si cu note de parfum speciale, unele dintre ele chiar obiecte de arta. De asemenea grija pentru mediu se reflecta in colectiile de lumanari organice. Parfumerii Maison Berger exploreaza aromacologia si studiaza influenta mirosurilor in mintea noastra. Cu putin timp in urma, au creat Aroma, o gama bazata pe uleiuri esentiale si beneficiile lor emotionale.

Missoni Home, Tommy Hilfiger Home, Villeroy &Boch, Descamps, Axor, Ideal Standard, Steinberg, Diesel Living, Duravit, Zwiesel 1872 si multi altii. Va invitam sa le descoperiti la SensoDays acasa si va lansam provocarea sa descoperiti design-ul personal al tuturor simturilor

Villeroy&Boch-Manufacture-Rock-Desert

SensoDays se traieste cu personalitate si atitudine, in stilul personal al fiecaruia dintre clientii care i-au trecut pragul cu un click. SensoDays este despre oameni si comfortul locului in care acestia aleg sa isi petreaca timpul. O propunere despre a vedea cum arata auzul, despre a auzi cum miroase linistea locului in care te reunesti seara de seara cu familia, despre a gusta culoarea zilelor in care faci doar ce vrei tu sa faci.

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care, de 15 ani, www.sensodays.ro reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita sa adaugi o nota personala.

#mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiti peste 100 de branduri , iar pentru inspiratie va asteptam in cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 si Stirbei Voda 160-162.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casa si gradina

Articole recomandate

Citeste si despre