Cum scapi de tantarii din casa?

/ / Modificat: 2017-05-04
Cum scapi de tantarii din casa?

Nu este deloc placut sa trebuiasca sa te lupti cu tantarii in fiecare vara! Dar cum aceste insecte isi fac loc an de an in locuinta ta, este momentul sa gasesti solutia potrivita pentru a le veni de hac si a-ti proteja familia. Cum scapi, asadar, de tantarii din casa? Iata cateva metode!

Plasa de tantari

Aceasta este una dintre cele mai utilizate si eficiente metode prin care te asiguri ca nedoritele insecte nu patrund in interiorul casei tale. Pentru o eficienta sporita, nu pune plase de tantari doar la ferestrele casei, ci si la usa de la balcon.

Aparatul cu ultrasunete

Util in lupta cu tantarii este si aparatul cu ultrasunete care tine la distanta insectele. Acesta poate fi achizitionat pentru sume cuprinse intre circa 50 de lei si cateva sute de lei.

Lampa cu ultraviolete

Tantarii si celelalte insecte sunt atrase de ultraviolete, de aceea ai putea sa achizitionezi un astfel de aparat pentru a scapa de tantarii din casa, dar si din curte sau gradina.

Lampa cu raze UV atrage ca un magnet tantarii care, odata ce o ating, sunt electrocutati.

Spray-ul si pastilele anti-tantari

Pentru o protectie pe timp scurt impotriva tantarilor, apeleaza cu incredere la spray si pastile anti-tantari. Acestea sunt variante ieftine care iti asigura un somn linistit, eliminand tantarii din incaperile in care sunt folosite.

Metode ecologice de eliminare a tantarilor

- amesteca 1 lingurita de bicarbonat cu 4 linguri de ulei de masline si adauga rezultatul intr-un recipient cu vaporizator in care ai pus, in prealabil, o jumatate de litru de apa; pulverizeaza, apoi, de cateva ori pe zi in incaperile intesate de tantari, pana cand acestia dispar in totalitate;

- foloseste-te de condimente pentru a tine tantarii la distanta; mirosul de vanilie si cuisoare respinge nesuferitele insecte, la fel si cel de maghiran, menta, cimbru si marar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tantari Casa Insecte Protejare copii tantari Casa sanatoasa Trucuri

Articole recomandate

Citeste si despre