Scoala Bonelor asteapta prima serie de cursante!

/ / Modificat: 2012-01-12
Scoala Bonelor asteapta prima serie de cursante!

Inscrierile la cursuri se prelungesc pana pe 31 ianuarie

Scoala Bonelor prelungeste pana la 31 ianuarie 2012 perioada de inscrieri la cursurile GRATUITE de calificare organizate in Bucuresti. In acest fel, dorim sa dam cat mai multor femei fara ocupatie – somere, casnice, pensionare, studente si eleve peste 18 ani – din Capitala si judetul Ilfov (cu sau fara domiciliul stabil aici) sansa de a beneficia de aceste cursuri, la sfarsitul carora vor primi diploma de baby-sittere calificate. Diploma este recunoscuta in Romania si in tarile Uniunii Europene.

Urmand aceste cursuri, participantele vor dobandi cunostinte despre comunicarea cu familia si copilul, dezvoltarea fizica a acestuia, cum gandeste si cum simte un copil, felul in care socializezi cu un copil, notiuni de prim ajutor si de nutritie. Cursantele vor invata si despre drepturile lor contractuale in relatia cu familia copilului, despre fisa postului si conduita corecta a unei baby-sitter.

Pe piata muncii, absolventele acestui curs vor avea avantajul de a putea demonstra familiilor care au nevoie de baby-sitter ca sunt mult mai bine pregatite sa lucreze cu copiii, iar parintii vor aprecia, cu siguranta, existenta unei diplome de calificare. Cursurile oferite de Scoala Bonelor sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

In Bucuresti, primul curs incepe in data de 15 februarie si dureaza aproximativ 10 saptamani. Tot la mijlocul lunii februarie incep cursurile si in judetele Bacau, Neamt, Vaslui, Suceava si Botosani.

Femeile interesate isi pot depune dosarul cu actele necesare pentru inscriere pana la data de 31 ianuarie, in urmatoarele locatii:

Scoala Bonelor face parte din proiectul “Femei pentru Femei”, derulat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale – Directia Generala Protectia Copilului (DGPC).

Pentru mai multe informatii, vizitati www.scoalabonelor.ro si pagina de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre