Dieta daneza sau cum slabesti pana la 6-7 kg in 13 zile – Meniul, pas cu pas

/ / Modificat: 2019-01-22
Dieta daneza sau cum slabesti pana la 6-7 kg in 13 zile – Meniul, pas cu pas

Dieta daneza este o dieta severa cu a alimentatie restrictiva care poate fi reluata la fiecare sase luni fara a destabiliza metabolismul, sustin specialistii in nutritie.

Potrivit specialistilor, aceasta cura promite pierderea a sapte kilograme pe saptamana.

Dieta daneza dureaza 13 zile si garanteaza pierderea a 9-12 kilograme insa pentru ca este saraca in kilocalorii, persoanele care doresc sa tina acesta dieta au nevoie de acordul medicului inainte de a urma dieta.

Rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.

Cura de slabire prin dieta daneza este un bun inceput pentru o schimbare majora de stil de viata si alimentatie. Sportul si plimbarile in aer liber sunt o forma foarte recomandata de suport a dietei daneze.

Dieta daneza – program 13 zile

Ziua 1

La micul dejun se bea o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar. La pranz se mananca doua oua fierte impreuna cu 380 grame de spanac si o rosie. Cina va fi compusa din 200 de grame de friptura de vita sau foca precum si o salata verde proaspata cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta

Articole recomandate

Citeste si despre