Constipatia, o problema?

/ / Modificat: 2016-11-21 15:03:37

Persoanele care sufera in mod frecvent sau ocazional de constipatie stiu cat mult poate deregla aceasta afectiune sanatatea organismului. Starea de disconfort si de iritare, lipsa energiei sau senzatia de rau sunt doar cativa dintre factorii declansati de constipatie.

casenfibra_constipatia_problema.ro

Unele persoane considera acest subiect tabu si prefera sa nu-l abordeze. Adesea recurg la solutii care actioneaza pe moment, dar nu si pe termen lung.

Una dintre cauzele frecvente care duc la constipatie este dieta saraca in fibre. Auzim tot mai des despre beneficiile fibrelor, nu numai in reglarea tranzitului intestinal si impotriva constipatiei, dar si in prevenirea unor afectiuni cardiovasculare sau chiar a diabetului. Ce sunt insa fibrele?

Fibrele sunt o categorie de carbohidrați care provin numai din alimentele de origine vegetală: fructe, legume şi cereale integrale. Cea mai mare cantitate de fibre se regăseşte în părțile dense ale plantelor: coaja, pielița dintre segmente, tulpinile.

Acești carbohidrați nu pot fi digerați de enzimele din tubul digestiv. Cantitatea şi textura fibrelor ingerate împiedică apariția scaunelor tari şi uscate, dificil de evacuat.

O dieta saraca in fibre, corelata cu lipsa exercitiilor fizice, cu un consum insuficient de lichide, cu stresul zilnic, cu efectele unor medicamente sau cu anumite obiceiuri daunatoare, precum amanarea mersului la toaleta, sunt cauze declansatoare pentru constipatie.

Suntem mereu pe fuga si adesea nu mai suntem atenti la ce mancam. Atat copiii, cat si adultii consuma in mod frecvent gustari preambalate, rafinate si prelucrate, din care fibrele au fost eliminate.

Casenfibra reprezinta o nouă generatie de fibre, cu beneficii imediate si pe termen lung impotriva constipatiei. Suplimentul alimentar Casenfibra este aliatul natural, hipocaloric si hipoglucidic, usor de administrat si recomandat pentru intreaga familie, in variantele Casenfibra Adult si Casenfibra Junior.

casenfibra_caravana

Promoterii si mascota Casenfibra vor profita si in acest week-end de vremea frumoasa si vor porni din nou la pas, prin Bucuresti, sa te intalneasca si sa fie in ritm cu starea ta de bine.

Te asteptam cu informatii despre beneficiile Casenfibra, cu baloane colorate, concursuri si multa, multa buna-dispozitie!

Afla mai multe informatii despre beneficiile Casenfibra pe www.casenfibra.ro!

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre