Solutia pentru prevenirea si tratarea vergeturilor aparute in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2016-01-20
Solutia pentru prevenirea si tratarea vergeturilor aparute in timpul sarcinii

Felicitari! Vei fi mamica! Te asteapta noua luni de schimbari si pregatiri pentru copilul care iti va aduce fericire si motivatii noi in viata. Urmeaza o perioada in care sanatatea corpulului tau va fi prioritatea numarul unu. 

In acelasi timp, pielea ta trece prin schimbari rapide si este mult mai predispusa la formarea vergeturilor. Aproape 90% din femeile insarcinate se confrunta cu aceasta problema. Acestea apar in timpul sarcinii pentru ca pielea ta nu are suficient timp pentru a se adapta la intindere, ceea ce conduce la rupturi ale tesutului cutanat. Atunci cand aceste rupturi se vindeca, se formeaza cicatricile  numite vergeturi.

Zona cea mai predispusa pentru formarea acestora este abdomenul, insa pot aparea pe solduri, coapse, fese, sani si partea interioara a spatelui. in general, vergeturile apar in timpul lunii a sasea sau a saptea de sarcina. Vestea buna este ca pot fi prevenite sau diminuate prin potentarea elasticitatii pielii, pe toata durata sarcinii, prin alimente bogate in vitaminele E, C, B2 si B3, siliciu si zinc, sport sau produse de ingrijire speciale.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Multa lume se fereste de uleiurile de corp de teama sa nu fie lipicioase sau sa lase urme pe haine. 

Bio_Oil

Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele. Spre deosebire de o crema, Bio-Oil nu contine apa, ceea ce inseamna ca produsul este activ 100%. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta actioneaza complementar cu uleiurile naturale ale pielii. 

Recomandam ca Bio-Oil sa fie aplicat de doua ori pe zi timp de minimum trei luni pentru a obtine cele mai bune rezultate. Cel mai important lucru care trebuie retinut este ca toate tipurile de piele sunt diferite si, din acest motiv, rezultatele vor varia de la o persoana la alta. 

Daca nu te afli printre 10% norocoase care sa faca fata schimbarilor rapide prin care le trece corpul in perioada de maternitate, ingrijirea pielii cu atentie si produse speciale este esentiala pentru a te simti din nou bine in pielea ta cat mai repede. 

Studiile clinice au aratat ca 100% dintre persoanele care au folosit Bio-Oil cu regularitate, au observat o imbunatatire a aspectului vergeturilor dupa primele 8 saptamani.

Cu o traditie pe piata de peste 25 de ani, Bio-Oil este produsul cel mai recomandat de medici si farmacisti pentru cicatrici si vergeturi. Disponibil exclusiv in farmacii. Mai multe detalii pe http://www.bio-oil.com/ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vergeturi

Articole recomandate

Citeste si despre