Iubire neconditionata versus aer conditionat

/ / Modificat: 2016-04-28
Iubire neconditionata versus aer conditionat

Daca va considerati total pregatiti de venirea pe lume a bebelusului atunci cand ati bifat, pe lista, patut, asternuturi, hainute, prosopele, biberoane, suzete, carucior, scutece, etc, avem, pentru voi, 2 vesti:

Cu siguranta, veti adauga mult mai multe lucruri pe lista, cu timpul.
Un lucru foarte important, care nu suporta amanare, este asigurarea bebelusului cu un spatiu climatizat, cu temperaturi optime si aer filtrat si curat!

Cu timpul, veti invata - sau mai bine spus, bebelusul va va invata - care sunt lucrurile care il fac sa zambeasca, ii capteaza atentia sau, dimpotriva, il supara sau ii produc disconfort. Un bebelus care doarme imbracat prea gros, la o temperatura ambientala care tie iti permite sa dormi in tricou, va reactiona plangand, agitandu-se, si vei afla ca doar asigurandu-i imbratisari, hrana sau lichide in plus nu este suficient sa-l calmezi.

Este adevarat ca, in timpul somnului, temperatura corpului scade. Cu totii, bebelusi sau adulti, vrem sa ne cuibarim intr-un pat cald, dar asta nu trebuie sa insemne sa ne fie cald. De aceea iti recomandam aparatul de aer conditionat prevazut cu functia Sleep (Mod de Noapte), care, odata setat, va creste temperatura din camera cu 1 grad pe ora.

O solutie simpla, eficienta si sigura pentru un somn linistit: al lui, dar si al vostru! Calitatea aerului pe care il respirati si voi, si bebelusul, este la fel de importanta: Alege aparatul de aer conditionat cu functia de Ionizare (dobandita prin dotarea aparatului cu filtre cu Ioni de Argint) si cu functia de Autocuratare a unitatii interioare, care previne formarea de mucegaiuri si bacterii, dar le si distruge pe cele prezente in incinta, in timpul functionarii.

Mai mult, puteti opta si pentru modul Wifi: il puteti achizitiona deja integrat in unitatea interioara sau separat, cu montaj la instalarea aparatului. Veti fi, astfel, doar la un buton distanta de actionarea in timp real a optiunilor de climatizare, chiar daca nu sunteti in camera unde este instalat aparatul.

Fie ca sunteti in gradina, relaxandu-va cu o limonada si o carte buna in timp ce bebelusul doarme sau sunteti la birou si Buni e acasa cu bebelusul, aveti control deplin, prin wifi, sa-i asigurati bebelusului ambianta optima, temperatura potrivita in spatiul lui de somn, joaca si masa.

Toate emotiile pe care le aveti cand bebelusul ajunge, in sfarsit, acasa, sunt de inteles: vreti sa-i asigurati toate conditiile pentru o dezvoltare armonioasa.

Intr-un cuvant, vreti sa fie fericit. Daca pentru toate intrebarile voastre cu privire la cresterea bebelusului aveti raspunsurile specialistilor in pediatrie, ale familiei si prietenilor, pentru consilierea cu privire la variantele de climatizare optima aveti la dispozitie echipa profesionista de la www.eastshop.ro, care asigura montajul de calitate al aparatului de aer conditionat si sa nu va mirati daca, la sfarsitul lucrarii, va face curatenie: echipele vin la montaj pregatite cu un aspirator profesional!

Corectitudinea instalarii se probeaza cu pompa de vid iar rapiditatea montajelor, printre echipele de instalari de echipamente de climatizare, este proverbiala. Pentru un aer curat si o temperatura ideala a spatiului unde va veni bebelusul, aparatul de aer conditionat merita un loc fruntas pe lista voastra de pregatiri!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aer camera bebelus Aer conditionat copii Bebe acasa

Articole recomandate

Citeste si despre