Importanta alegerii unei clinici stomatologice premium pentru copii

/ / Modificat: 2017-03-27
Importanta alegerii unei clinici stomatologice premium pentru copii

Copiii sunt mult mai pretentiosi decat adultii in ceea ce priveste agrearea unei clinici stomatologice. De aceea, alegerea unui dentist potrivit pentru copii poate fi o adevarata provocare. Pentru a-ti usura munca, trebuie sa faci o serie de demersuri, din timp si sa nu neglijezi sub nici o forma acest aspect.

Statisticile ne spun ca unul din fiecare 5 copii dezvolta carii in primele 18 luni de la nastere, fapt pentru care specialistii recomanda efectuarea unor viteze la dentist copii de la varsta de 6 luni, pentru a preveni pierderea prematura a dintilor de lapte. In plus, vizitele la un cabinet stomatologic de la o varsta frageda ajuta foarte mult copilul sa scape de anxietate si sa se familiarizeze cu aceste practici.

Pentru a-l forma este important sa vorbesti cu el intotdeauna intr-o maniera cat se poate de pozitiva vizavi de acest subiect. Explica-i faptul ca toti copiii merg la dentist si ca aceste vizite il vor ajuta sa reduca substantial numarul interventiilor de care va avea nevoie atunci cand va fii mare. Spune-i ca doctorul dentist ii poate face dintii sanatosi si vorbeste-i despre ustensilele folosite pentru a-i starni curiozitatea.

Atunci cand decizi sa faci o programare, asigura-te ca alegi o ora potrivita, in sensul ca este extrem de indicat ca micutul sa fie odihnit atunci cand merge la cabinetul stomatologic pentru copii. La fel de important este sa asculti si ce are de spus. Poate ca a auzit diverse povesti legate de subiect care ii deformeaza perceptia – afla, si explica-i ca nu este asa.

Pe langa toate aceste sfaturi, cel mai bun mod de a-l face pe copil sa fie dornic sa mearga la dentist este sa-i prezinti o clinica care dispune de o tematica colorata, moderna si de un personal haios, care stie sa-i faca pe micuti sa zambeasca.

Clinica KopfZeit este fara indoiala cea mai mare si mai moderna clinica de stomatologie premium pentru copii si adulti din sectorul 3. Structura amplasata pe 4 etaje dispune de 8 cabinete cu tematice diferite, recomandate in functie de categoria de varsta. Pe parcursul vizitelor, micutii vor fi atrasi de aspectul de desen animat pe care il au cabinetele, dar si de desenele animate care vor rula pe micile ecrane, amplasate special in acest sens.

clinica-stomatologica-copii

La KopfZeit se gasesc standardele celor mai pretentiosi parinti si copii, care cauta ceva mai bun. Pe langa dinamicele sali de asteptare care contin locuri de joaca, clinica este dotata cu cabinet de imagistica ce dispune de un performant aparat de radiologie panoramica Samsung si cu toate cele necesare pentru ortodontie, chirurgie, implantologie, endontie si parodontologie.

Un alt mare atu pe care il ofera KopfZeit este inhalosderea: o metoda de anesteziere bazata pe inhalarea unui gaz care nu se metabolizeaza si nu are efecte adverse. Inhalosedarea este o metoda foarte populara in Statele Unite ale Americii, acolo unde mai bine de 90% dintre pacienti apeleaza la aceasta metoda.

La KopfZeit, pana si personalul poarta o vestimentatie vesela. Dentistii experimentati in pedodontie si ortodontie au fost alesi si instruiti pentru a avea rabdare cu copii si pentru a se potrivi standardelor la care clinica isi propune sa se mentina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stomatologie pediatrica Sanatate orala copii Abonament copii clinici private Frecventa control stomatologic copii

Articole recomandate

Citeste si despre