Grija inseamna iubire

/ / Modificat: 2015-11-26
Grija inseamna iubire

Dezmierdarea bebelusului tau este cea mai frumoasa senzatie din lume! Cu acest gand am pornit la drum cand am dezvoltat gama de produse Bebble. 

Grija pentru cel mic nu este o simpla rutina, este o expresie neconditionata a dragostei. De aceea, de mai bine de 50 de ani suntem alaturi de mamici intelegand problemele si necesitatile bebelusilor in fiecare etapa de dezvoltare. 

Bebble_produse_ingrijire_bebelusi

Produsele Bebble au la baza extracte din plante, uleiuri naturale, oferind micutului ingrijirea zilnica de care are nevoie, cu naturalete si delicatete. Pe cat de sanatoasa, moale si fina este pielea bebelusului tau, pe atat este de sensibila.

De aceea, gama noastra de produse ofera  un grad ridicat de siguranta, fiind produse create cu grija, testate riguros, fara parabeni, alcool sau coloranti artificiali. 

Produsele Bebble pot fi aplicate pe pielea bebelusului inca din prima zi de viata. Acestea respecta pH-ul natural al pielii, nu cauzeaza uscarea pielii si nu afecteaza bariera naturala de protectie a acesteia. 

Bucura-te de clipe magice alaturi de copilul tau in momentele esentiale de ingrijire zilnica!


Schimbarea scutecului 

Chiar de la inceput, vei avea nenumarate ocazii sa schimbi scutecul bebelusului tau – asa ca iti doresti sa faci asta in mod corect. Pielea delicata a bebelusului din zona scutecului este expusa frecvent la umezeala si impuritati, motiv pentru care necesita o ingrijire speciala si delicata.

Foloseste crema pentru scutec la fiecare schimbare de scutec, dupa ce ai curatat delicat zona cu servetelele umede, sapunul crema sau gelul pentru baita Bebble. Ambalajul practic face crema pentru scutec usor de transportat, potrivindu-se perfect in geanta ta.

Crema pentru fundulet rosu de la Bebble este un adevarat salvator, oferind usurare pe loc in cazul pielii rosii, inflamate sau iritate.

ingrijirea_bebelusilor

Baita de seara 

Baita bebelusului este un ritual pe care parintii il fac aproape seara de seara. Aceasta marcheaza finalul a inca o zi plina de afectiune si il pregateste pe cel mic pentru somn. Inconjurat de apa, micutul nu este strain acestui mediu deoarece a petrecut 9 luni in burtica mamicii inconjurat de lichid.

Baita este ocazia perfecta pentru a-i oferi confortul si relaxarea de care are nevoie. De asemenea baita ajuta la dezvoltarea tonusului muscular si imbunatateste circulatia sangvina.

Formula delicata a samponului si gelului pentru baita 2 in 1 Bebble curata usor pielea si parul bebelusului, incepand cu prima baita. In cazul in care doriti sa va ocupati de ingrijirea iritatiilor datorate scutecului, puteti sa alegeti intre gelul pentru baita, sapunul crema sau servetelele umede.

Masajele dinaintea somnului 

Pe cat de sanatoasa, moale si fina este pielea bebelusului tau, pe atat este de sensibila si predispusa la iritatii, dermatite sau alte leziuni usoare, care pot aparea si de la o simpla strangere mai puternica.

Pielea micutului necesita o ingrijire zilnica speciala. Din acest motiv micutul are nevoie de o protectie adecvata a pielii, de hidratare si ingrijire zilnica. Un masaj zilnic va contribui la dezvoltarea tonusului muscular si la stimularea circulatiei sangvine.

In functie de anotimp si de preferintele fiecarui parinte in parte, gama de ingrijire a pielii a fost special conceputa pentru cei mici – laptele de corp – pentru pielea uscata si sensibila, uleiul de corp – ideal pentru masaj si crema de corp – potrivita pentru emolierea pielii bebelusului.

Plimbarile relaxante 

Plimbarea bebelusului este o activitate necesara pentru sanatatea si dezvoltarea sa psihica. Plimbarile linistite in parc sunt o reala placere pentru mamica si puiul ei, gratie aerului curat, al miscarii si adaptarii la spatiile deschise in cazul sugarului.

Pe langa ingrijirea zilnica a pielii bebelusului mai este nevoie si de o ingrijire suplimentara a fetei si manutelor care sunt expuse la influentele factorilor externi. Alegeti crema pentru vreme rea pentru plimbarile pe timp rece sau geros si crema pentru fata – perfecta pentru sezoanele mai blande. 

Bebble iti ofera ingrijirea delicata pentru bebelusul tau in fiecare zi, din prima lui zi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre