Cum alegem bijuteriile pentru bebelus

/ / Modificat: 2017-07-31
Cum alegem bijuteriile pentru bebelus

Venirea pe lume a unui copil reprezinta un prilej de bucurie pentru intreaga familie, care nu se sfieste sa il rasfete deja pe cel mic cu ursuleti de plus coplesitori, hainute cu mesaje haioase si diverse accesorii pentru bebelusi. Parintii, insa, vor intotdeauna sa ofere pruncului lor cadou simbolic pe care acesta sa-l pastreze toata viata: un lantisor cu un medalion special sau, in cazul fetitelor, o bratara sau o pereche clasica de cercei.

Atunci cand alegi o bijuterie pentru fetita ta, mizeaza pe simplitate si calitate, alegand accesorii pe care fiica ta sa le poata purta mandra si peste 20 de ani. Bijuteriile cu diamante raman eternul simbol al feminitatii, asa ca daca esti in cautarea unui cadou simbolic pentru fetita ta, ai garantia ca o bratara sau niste cercei cu diamante, sfideaza trecerea timpului.

Cum alegi bijuteriile pentru bebelusul tau?

Sa fim sinceri! Bebelusul nu stie „nici cum il cheama”, daramite ce se poarta in materie de cercelusi sau bratarele. Asa ca alegerea este a ta. Ideea de a-i face gauri in urechi nou-nascutului poate tine de cultura in care parintii s-au format sau de rudele apropiate care pot influenta in vreun fel. Oricum, cerceii sunt un simbol al feminitatii si frumusetii si decizia de a-i pune n-are cum sa fie una fundamental gresita. Mizeaza fie pe un model clasic de bijuterie cu diamante sau pe modele personalizate, astfel incat incarcatura emotionala sa fie mai mare. Exista magazine de bijuterii care ii permit clientului sa conceapa propria sa schita cu bijuteria dorita sau sa trimita o poza cu bijuteria pe care o vrea. Poate fi o creatie proprie, poate fi inspirata dintr-o bijuterie a unei vedete pe care o apreciaza sau poate fi o bijuterie clasica, de familie, reinterpretata.

Atunci cand ii cumperi bijuterii copilului tau, chiar si o pereche de cercei, trebuie sa fii constienta ca exista un potential risc de infectie sau de inghitire. Cauta o manufactura de bijuterii cu diamante care produce piese de incredere, cu sisteme speciale de inchidere. Copilul este foarte mic si nu punem deloc baza pe constientizarea gesturilor lui. Cu alte cuvinte, nu il poti invinovati ca duce prea des mana la ureche sau ca a inghitit un cercelus care i-a cazut.

Acestea fiind spuse, responsabilitatea este numai si numai a parintilor!

Cat investim in bijuteriile pentru copii?

Cat este dispus un parinte sa investeasca intr-o pereche de cercei sau intr-o bratara pentru bebelusul lui? Merita sa platesti mii de euro pentru bijuteria bebelusului sau ar trebui sa te limitezi la ceva rezonabil, dar de calitate? Inainte de toate, trebuie sa stii ca o bijuterie de calitate, din aur galben sau aur alb, pe care cu siguranta vrei sa mai adaugi un simbol pretios, cere o investitie pe masura. Ai, insa, garantia ca fiica ta va purta bijuteria respectiva toata viata.

O bijuterie de calitate este manufacturata din aur de 18 carate si, daca alegi diamantele, trebuie neaparat sa te asiguri ca faci achizitia de la un producator serios care ofera servicii post cumparare si garantie.

Fara sa fie o necesitate, o bijuterie ramane acel “ceva” care face diferenta intre culturi, statut si gustul pentru frumos al oamenilor din toata lumea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alegere bijuterii copii Bijuterii copii Bijuterii cu diamante Cercei fetite

Articole recomandate

Citeste si despre