Ce este manseta pentru bebelusi si ce boli poate preveni

/ / Modificat: 2019-03-31
Ce este manseta pentru bebelusi si ce boli poate preveni

In viata, nevoia te invata. Iar mamicile stiu cel mai bine acest lucru. Cand vine vorba despre copii, cele care le-au dat viata dau dovada de creativitate fara margini pentru a le asigura micutilor tot confortul. Acesta este si cazul Cameliei Andrei, o mamica pe care grija pentru copiii sai a inspirat-o sa creeze manseta pentru bebelus.

Camelia Andrei este mamica a doi copii si-si aminteste ca, atunci cand isi alapta bebelusii sau cand adormeau la pieptul sau, capusorul lor transpira in contact cu pielea bratului, fapt care producea o stare de disconfort atat pentru ea, cat si pentru bebelusi. Asa ca, folosindu-se de experienta sa in confectii, a gasit rapid o solutie: o manseta pentru ingrijirea bebelusului.

Manseta pentru ingrijirea bebelusului reprezinta o alternativa eleganta, eficienta si sigura la prosopul sau scutecul pe care mamicile obisnuiesc sa aseze bebelusul atunci cand il alapteaza sau il tin in brate sa il adoarma.

 Transpiratia, cauza iritatiilor si racelilor

In momentul alaptarii sau hranirii cu biberonul, bebelusii transpira foarte mult, ca urmare a efortului depus, transpiratie ce poate cauza iritatii, raceala sau chiar o afectiune des intalnita la cei mici, denumita dermatita atopica infantila.

In plus, manseta ii protejeaza celui mic zona cervicala, caci este confectionata din 99% bumbac fin, care absoarbe rapid umezeala si transpiratia.

Pielea nou-nascutilor este extrem de sensibila la orice factor din mediu, de la parfumuri, pana la PH-ul adultilor. Din acest motiv, se recomanda evitarea contactului direct dintre pielea/hainele adultilor si cea a bebelusilor.

Solutie si pentru tatici  

Manseta este creata din cel mai fin bumbac si pe dimensiuni variate, care sa  permita purtarea lui de catre toti membrii familiei in momentul tinerii in brate a celor mici, fiind disponibila pe mai multe marimi, de la S la XL.

Manseta sta fixa pe mana, se pune usor si repede, fiind confectionata dintr-un material natural, care absoarbe foarte bine transpiratia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dermatita atopica

Articole recomandate

Citeste si despre