Tusea productiva nu-ti lasa copilul sa doarma?

/ / Modificat: 2015-11-16
Tusea productiva nu-ti lasa copilul sa doarma?

Copilul tau tuseste, cu precadere noaptea, iar tu te simti neputincios pentru ca nu stii cum sa il alini si sa il ajuti sa se odihneasca.

Ei bine, mai intai de toate trebuie sa stii ca tusea este o reactie de aparare a organismului, care consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile sau corpii straini.

Cel mai adesea, tusea este un prim simptom al afectiunilor respiratorii. Cu toate ca deranjeaza, tusea este benefica, intrucat este modalitatea prin care organismul curata si protejeaza caile respiratorii de mucus si alte secretii.

Tusea devine o urgenta in momentul in care este insotita de greutati la respiratie, dureri in piept, expectoratii sangvine, febra si transpiratii nocturne, insomnii.

Tusea este intr-adevar mai persistenta noaptea, cand din cauza pozitiei din timpul somnului secretiile nazale ajung in gat, provocand iritatii. Aceste iritatii declanseaza episoadele de tuse.

Pentru ca micutul tau sa aiba o noapte linistita, ai grija ca aerul din camera sa nu fie uscat, iar copilul sa doarma pe un plan inclinat cu capul ridicat mai sus sau pe o parte pentru a nu  inghiti mucus si a evita astfel posibilitatea de a se ineca. 

Imunotus_1

De asemenea, si produsele din gama IMUNOTUS vin in ajutorul copiilor cu tuse productiva si iritativa, asigurandu-le o solutie completa care mentine starea de sanatate a cailor respiratorii, si contribuie totodata si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Cu un profil de siguranta ridicat - fara reactii adverse, produsele din gama Imunotus se gasesc sub forma capsulelor, siropului sau plicurilor:

  • pentru copiii de peste 2 ani: Imunotus 2+ plicuri si Imunotus sirop
  • pentru copiii de peste 8 ani si adulti: Imunotus 8+ plicuri si Imunotus capsule

Ingredientele active din compozitia produselor din gama Imunotus:

  • au efect mucolitic si favorizeaza expectoratia (acetil-cisteina, extract standardizat din flori de soc si cimbru);
  • contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar (vitamina C, extract standardizat din fructe de soc);
  • au efect antiviral, impiedicand multiplicarea si dezvoltarea virusurilor care au cauzat raceala (extract standardizat din fructe de soc)

Imunotus! Si nu mai faci ca un magarus!

Detalii pe www.imunotus.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tusea productiva

Articole recomandate

Citeste si despre