Raceala si gripa, principalii inamici ai sanatatii in sezonul rece

/ / Modificat: 2017-10-25
Raceala si gripa, principalii inamici ai sanatatii in sezonul rece

Racelile si gripa se inmultesc in sezonul rece din cauza temperaturlor scazute, a precipitatiilor, afectand atat adultii, cat si copiii si varstnicii.

Simptomele sunt diferite de la o persoana la alta, iar disconfortul este mare: pot aparea manifestari precum tusea, stranutul, durerile de cap, durerile in gat, nasul infundat, scurgerile nazale, congestia nazala, febra, frisoanele.

Persoanele cu o imunitate scazuta sunt mai predispuse la infectii respiratorii, la viroze, dar si la gripa, spre deosebire de cei care nu au astfel de probleme.

Cum putem scadea riscul de imbolnavire?

Pentru a reduce din riscul aparitiei acestor probleme de sanatate, este importanta respectarea regulior de igiena (sa ne spalam pe maini cu apa si sapun inainte de masa, sa folosim batiste cand stranutam), sa nu stam in frig daca nu suntem imbracati corespunzator.

Pentru a reduce riscul de raceala si gripa se recomanda o dieta sanatoasa, bogata in fructe si legume proaspete care contribuie la intarirea imunitatii datorita rolului lor antioxidant, dar si pentru aportul de minerale si vitamine. Pentru mentinerea starii de sanatate este important, de asemenea, sa nu avem carente de vitamine si minerale in organism. O vitamina cu un rol foarte important in mentinerea sanatatii sistemului imunitar este vitamina C.

Daca raceala se instaleaza, este important sa iei masuri de la primele simptome, astfel incat sa te vindeci cat mai repede, iar simptomele sa nu fie resimtite atat de puternic.

Propolis C Raceala si Gripa iti da putere maxima in lupta cu raceala

De ajutor pentru ameliorarea simptomelor sunt si suplimentele alimentare. Fiterman Pharma a dezvoltat doua produse pe baza de extracte naturale standardizate care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa: Propolis C Raceala si Gripa Adulti si Propolis C Raceala si Gripa Copii. PROPOLIS C Raceala si Gripa te ajuta inca de la primele simptome de raceala si gripa, aisgurandu-i organismului o cantitate mare de vitamina C, necesara in perioada in care lupta cu virusurile. In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti sau Copii reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

- Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa Copii – contine extracte naturale standardizate de flori si fructe de soc, de fructe de maces, de echinacea, tinctura de propolis si 400 mg de vitamina C.

- Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti – contine extracte naturale standardizate de fructe de soc si maces, de echinacea, tinctura de propolis si 900 mg de vitamina C.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala copii Gripa copii Sanatate copii Raceala si gripa copii

Articole recomandate

Citeste si despre