Raceala celor mici iti da planurile peste cap? Afla cum sa tii virusurile departe

/ / Modificat: 2018-11-01
Raceala celor mici iti da planurile peste cap? Afla cum sa tii virusurile departe

Cine nu are bunici in apropiere, o bona disponibila doar in zilele cu probleme sau sefi intelegatori, stie ca doar nasul infundat este semn de panica.

Nu ne sperie musai raceala celor mici, cat toate problemele care vin odata cu ea. Iar cea mai mare dintre toate este sa gasim o solutie pentru ca noi, parintii, sa nu trebuiasca sa lipsim de la serviciu. Mai ales in sezonul rece, cand episoadele de raceala se tin lant si nici nu ai scapat de unul, ca la scurt timp vine altul.

Asa ca, inca de la primele adieri de vant mai reci, ne gandim cum am putea sa ii ajutam pe cei mici sa reziste in fata virusurilor. Mai ales ca acestea se agata de copii cand nici nu te astepti, iar dupa un weekend linistit, luni dimineata raceala incepe sa isi faca simtita prezenta.

Primele reguli pe care incercam sa ii invatam pe cei mici si pe care le repetam in fiecare dimineata inainte de a-i duce la scoala sau gradinita este sa se spele pe maini, sa bea apa doar din sticla lor, sa puna mana la gura cand tusesc si sa foloseasca servetele igienice atunci cand stranuta. Repetitia este mama invataturii, ne spunem, desi realitatea ne contrazice de multe ori.

Pe langa regulile de igiena, in fiecare toamna cautam solutii naturale care sa le intareasca organismul copiilor.

Alinan Proimmunity vine in ajutorul celor mici, atat pentru functionarea normala a sistemului imunitar, cat si ca adjuvant, in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta.

Alinan Proimmunity da raceala afara din casa

Alinan Proimmunity este cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii intregii familii.

Alinan Proimmunity (sirop si capsule):

  • contine complexul Propolis, Echinacea si Vitamina C pentru care s-a dovedit clinic ca reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator;
  • contine extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de scaderea la jumatate a perioadei de boala (actiune demonstrata clinic, in cazul in care s-a administrat de la primele semne de boala);
  • forma organica de Zinc, usor absorbabila, are o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imunitar, fiind demonstrat clinic ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice;
  • in plus, Alinan Proimmunity contine vitamina D3, care protejeaza eficient sistemul imunitar si il pregateste pentru aparare;
  • fara coloranti, aromatizanti sau indulcitori sintetici in compozitie;
  • au gust bun, usor acceptat de catre copii.

Alinan Proimmunity (sirop si capsule) este fabricat sub standard GMP. GMP este cel mai inalt standard international de control al calitatii. Acea parte a asigurarii calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent in conformitate cu standardele de calitate si scopul lor de utilizare.

Afla mai multe informatii despre produsele din gama Alinan pe www.alinan.ro si pe pagina de Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala Raceala copii Virusuri

Articole recomandate

Citeste si despre