In sezonul rece, sistemul imunitar al copilului tau are nevoie de un supererou!

/ / Modificat: 2017-10-20
In sezonul rece, sistemul imunitar al copilului tau are nevoie de un supererou!

Te ingrijoreaza faptul ca sezonul rece poate slabi sistemul imunitar al copilului tau? Schimbarile de temeratura pot produce afectiuni respiratorii, alergii sau raceli atat in cazul copiilor, cat si al adultilor. Poti tine sub control consecintele acestor afectiuni si le poti chiar preveni, daca esti precaut.

Odata cu venirea toamnei, organismul se poate deshidrata, iar oboseala si lipsa acuta de energie devin constante. In astfel de momente, virusurile responsabile pentru raceala, gripa sau viroza, au unda verde pentru a actiona. Aceasta situatie este cu atat mai periculoasa pentru cei mici, care au sistemul imunitar in dezvoltare si pot fi afectati mult mai usor de raceala si gripa. Ia atitudine de la cel mai mic semn de tuse si nu lasa vremea rece sa influenteze functionarea normala a sistemului imunitar in cazul copilului tau.

Sirop cu gust de caramel natural pentru sanatatea copilului tau!

COSMO PHARM a creat special pentru micutul tau siropul NAS&GAT. Acesta este un produs esential in cazul racelilor si vine in ajutorul copiilor de la primele semne de tuse. Este un produs eficace si pentru parinti, pentru ca ofera o solutie eficienta si simpla pentru sanatatea micutilor lor.

sirop-nas-gat-copii

Copii nu sunt incantati cand trebuie sa ia medicamente si de cele mai multe ori administrarea unei pastile se transforma intr-un adevarat calvar pentru parinti. COSMO PHARM tine cont de preferintele micutului tau, oferind o solutie pentru toate gusturile. Siropul NAS&GAT are gust de caramel natural, iar combinatia sinergica de plante naturale ajuta la fortifierea sistemului imunitar si combaterea semnelor de raceala si gripa. Contine extract de eucalipt, de pin, de nalba-mare, de nalba-de-padure, de echinacea si de plamanarica. Aceasta combinatie unica si imbatabila poate face din sistemul imunitar al copilului tau un scut impotriva bolilor de sezon.

Sanatatea copilului tau intr-o lingurita delicioasa de sirop

Siropul NAS&GAT are o gama larga de beneficii pe care le aduce organismului copilului tau:

1. Calmeaza inflamatiile cailor respiratorii si ajuta la reinstaurarea unei respiratii usoare pe cale nazala;

2. Protejeaza si hidrateaza mucoasa cavitatii bucale;

3. In caz de tuse, calmeaza durerile din gat si ajuta expectoratia;

4. Are efect antimicrobian;

5. Administrat din timp, de la primele semne de tuse sau nas infundat, siropul NAS&GAT reduce semnificativ riscul de instalare a racelii sau a gripei;

6. Este un fortifiant natural al sistemului imunitar.

Datorita ingredientelor sale naturale, dar si a gustului de caramel natural, siropul NAS&GAT poate fi administrat atat sugarilor, cat si copiilor de peste 5 ani. Pentru copiii cu varsta de la 6 luni la 5 ani este indicata administrarea unei linguri pe zi, dimineata. Pentru copii ce depasesc varsta de 5 ani, pot fi administrate doua linguri pe zi, dimineata.

La COSMO PHARM, ne preocupa sa-ti aducem sanatate din natura!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sistem imunitar copii Raceala copii Gripa copii Intarire sistem imunitar copii Sanatate copii

Articole recomandate

Citeste si despre