Cum desfundam caile respiratorii ale celor mici

| | Modificat: 2015-03-20 10:30:22

Rinita este o afectiune neplacuta pe care toata lumea a experimentat-o la un moment dat in sezonul rece si care poate avea un impact asupra starii generale. Nasul se afla in legatura directa cu organele invecinate, ceea ce inseamna ca simptomele netratate de rinita, pot duce la complicatii cum ar fi: sinuzite, otite (infectia urechii) sau bronsita.

Din cauza congestiei nazale prelungite si prezentei excesive a mucusului in cavitatile nazale de exemplu, respiratia se face mai mult pe gura. Din aceasta cauza, gura poate deveni uscata, lucru ce creste riscul de infectii ale cavitatii bucale si gatului, permitand substantelor poluante si microbilor sa ajunga in plamani.

 quixx_produs

Cand nasul este blocat pentru perioade lungi de timp, este afectata ventilarea normala a sinusurilor, crescand riscul de sinuzita. Pentru toate motivele de mai sus, ameliorarea congestiei trebuie sa reprezinte o prioritate in tratamentul rinitei. Pentru a preveni acest lucru, tratamentul adecvat si prompt al rinitei este foarte important. Acumularea de mucus in exces blocheaza fluxul de aer si poate cauza un disconfort mare, in special copiilor.

 QUIXX

Datorita proprietatilor sale hipertonice, QUIXX reduce umflarea mucoasei nazale si elibereaza cavitatile nazale blocate. Prin hidratare, apa salina ajuta la subtierea si dizolvarea mucusului gros si dur, lucru care il face mai usor de suflat sau mai usor de extras pentru cei ce ingrijesc sugarii si copiii mici. QUIXX produce o hidratare suplimentara a mucoasei, ajutand la restabilirea si mentinerea functiei nazale normale.

Profilul de siguranta al QUIXX este excelent si nu include efectele secundare cunoscute ale spray-urilor nazale decongestionante (de ex. congestie recurenta sau dependenta).

Datorita absentei oricarei interactiuni negative cu alti agenti, QUIXX poate fi de asemenea folosit ca tratament de suport in terapia combinata cu decongestionante medicinale sau cu alte preparate pentru tuse si raceli.

Acesta este un dispozitiv medical. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Taguri Rinita alergica Afectiuni respiratorii copii Afectiuni cai respiratorii

Citeste si despre

Articole de la parteneri