Copilul tau este mai vulnerabil in sezonul rece, are imunitatea scazuta

/ / Modificat: 2017-09-20
Copilul tau este mai vulnerabil in sezonul rece, are imunitatea scazuta

Te intrebi de ce e suficient sa bata putin vantul pentru ca micutul tau sa raceasca? Este foarte probabil ca sistemul sau imunitar sa fie slabit. Daca asa stau lucrurile, poti sa te linistesti, avem remediul potrivit. Medicii pediatri sustin faptul ca sistemul imunitar al copiilor este intr-o continua dezvoltare pana in jurul varstei de 12 ani. Deci este normal ca pana la acea varsta imunitatea sa fie scazuta, conform normei.

Sistemul imunitar al unui copil se dezvolta si se fortifica in primul rand cu ajutorul unei alimentatii sanatoase si echilibrate, din care nu trebuie sa lipseasca legumele si fructele. Sistemul imunitar ajunge la maturitate treptat, odata cu interactiunea copilului cu mediul exterior, cu bacteriile si virusii din natura. Datorita acestei interactiuni, copilul dezvolta toleranta la infectii. Insa, datorita schimbarilor petrecute in mediul exterior in ultimii ani si a cresterii nivelului de poluare, un ajutor pe baza de plante medicinale este binevenit pentru intarirea sistemului imunitar al copilului tau.

Ajuta-ti copilul sa-si fortifice sistemul imunitar!

Pediatrii recomanda o serie de suplimente alimentare care ii ajuta sa lupte impotriva infectiilor si bacteriilor pe care organismele lor in dezvoltare le preiau atat de usor din exterior. Imunostim pentru copii este un astfel de supliment care da organismului copilului tau un imbold de rezistenta impotriva infectiilor. Pentru multi parinti este de neconceput trecerea de la un sezon la altul fara ajutorul siropului Imunostim Junior. Datorita complexului de ingrediente naturale, Imunostim Junior preintampina aparitia diverselor forme de infectii, protejeaza caile respiratorii, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si asigura o functionare normala a metabolismului. Copilul tau va fi astfel protejat de afectiuni inflamatorii si se va putea bucura nestingherit de anii copilariei.

Cu fiecare lingurita delicioasa de Imunostim Junior, copilul tau devine mai puternic.

Se stie faptul ca cei mici urasc pastilele si foarte greu poti sa-i convingi sa respecte un tratament medicamentos. Motivul cel mai frecvent pentru astfel de situatii este gustul amar al suplimentelor de care cei mici fug.

Siropul Imunostim pentru copii te salveaza de la astfel de situatii imposibile. Este conceput tinand cont de nevoile, dar si de gusturile celor mici. Siropul este rezultatul unui amestec de plante naturale si de vitamine (extract de soc negru, extract de tei, extract de acerola, vitamina C, extract de propolis, lamaie, bromelaina, papaina), fiecare avand proprietati incredibile pentru fortifierea imunitatii. Impreuna insa, formeaza un scut protectiv imbatabil impotriva agresorilor din mediul exterior. Siropul este indulcit cu miere pentru ca micutul tau sa beneficieze si de proprietatile acesteia, dar si pentru a-i crea un sentiment de placere in momentul in care siropul este administrat. Fiind un produs 100% natural, este non-toxic si nu are efecte secundare.

imunostim

Se recomanda administrarea unei lingurite (5 ml) de Imunostim Junior pe zi, dimineata, pentru copii de la 6 luni la 5 ani, si a unei linguri (10 ml) pe zi, dimineata pentru copii ce depasesc varsta de 5 ani.

Pediatrii recomanda Imunostim Junior pentru o copilarie lipsita de raceli si infectii. Fii protectorul sanatatii copilului tau!

La COSMO PHARM, ne preocupa sa-ti aducem sanatate din natura!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sistem imunitar copii Crestere imunitate copii Imunitate copii

Articole recomandate

Citeste si despre