Ce faci cand raceala iti bate-n geam

/ / Modificat: 2018-02-19
Ce faci cand raceala iti bate-n geam

Febra, tuse, durere in gat, nas uscat si infundat... Ai senzatia ca perioada de raceala a copilului tau nu ia sfarsit, mai ales ca in ultimele zile parca tot mai multi se plang de virusuri indaratnice.

Pentru ca, de peste 8 ani este alaturi de tine si copilul tau, Alinan iti vine in ajutor cu un kit de vreme rea, care il va ajuta pe micutul tau sa treaca usor peste raceala si gripa.

Alinan Proimmunity sta de 6 pentru imunitate

Alinan Proimmunity combina 6 ingrediente active, atent selectionate, care il vor ajuta pe micutul tau sa treaca mai usor peste perioada de boala: extracte standardizate de propolis, echinacea si soc, vitamina C, zinc si vitamina D3.

alinan-proimmunity

Alinan Imunotus pune tusea la colt

Una dintre cele mai frecvente manifestari ale infectiilor virale este tusea, care devine sacaitoare in special noaptea si care te impiedica atat pe tine, cat si pe cel mic sa va odihniti.

De obicei, episoadele de raceala si gripa debuteaza cu tuse uscata care se transforma, ulterior, in tuse productiva. Pe masura ce raceala avanseaza, se produce o cantitate mai mare de mucus, care blocheaza caile respiratorii, ingreunand respiratia.

In aceasta situatie, tratamentul complet pentru tuse implica un: mucolitic/expectorant pentru cresterea secretiei de mucus, un antiinflamator pentru bronhiola inflamata, un antispastic pentru combaterea spasmelor si un antiviral/antibacterian pentru a actiona impotriva tuturor virusilor care conduc la aparitia simptomelor.

Alinan Imunotus contine ingrediente naturale - acetil-cisteina, extracte naturale standardizate din cimbru, flori si fructe de soc si vitamina C - care te vor ajuta sa ingrijesti corect de tusea productiva a copilului tau.

Respiran Hyal, prietenul nasului uscat

Pe langa tusea sacaitoare care intrerupe somnul copilului, nasul uscat ingreuneaza respiratia si nu il lasa pe cel mic sa se odihneasca.

Respiran Hyal spray nazal are o compozitie unica pe baza de ingrediente bioactive, atent selectionate: acid hialuronic, aloe vera si dexpantenol, inglobate intr-o solutie izotonica.

Acidul hialuronic formeaza o bariera protectoare care hidrateaza si cicatrizeaza mucoasa nazala.

Aloe vera reduce inflamatia din alergii si protejeaza de infectii bacteriene si virale.

Dexpantenolul actioneaza emolient si regenereaza mucoasa nazala lezata.

Respiran Hyal hidrateaza, curata, protejeaza si decongestioneaza mucoasa nazala uscata, putand fi administrat incepand cu varsta de 1 an si utilizat in conditii de siguranta pe perioade indelungate, fara risc de reactii adverse si fara a provoca dependenta.

Afla mai multe despre produsele din gama Alinan pe www.alinan.ro si pe pagina de Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala copii Sanatate copii Tuse copii

Articole recomandate

Citeste si despre