Afla cum sa dai raceala afara din clasa

/ / Modificat: 2018-09-25
Afla cum sa dai raceala afara din clasa

Nici bine nu au inceput scoala si gradinita, ca primele semne de raceala si-au facut aparitia: o tuse sacaitoare, secretii nazale si, bineinteles, un somn agitat si deloc odihnitor. Te gandesti deja la laringite, faringite, bronsiolite, toate problemele specifice sezonului rece care iti pot da viata peste cap in urmatoarele luni. Varianta cu liber de la serviciu nu este realizabila, iar bunicii nu locuiesc in acelasi oras cu voi.

Cum ii intaresti imunitatea copilului tau ca sa fie pregatit pentru un nou sezon de raceli? In primul rand, ai grija ca alimentatia lui sa includa multe fructe si legume bogate in vitamina C si antioxidanti, nutrienti extrem de valorosi pentru intarirea imunitatii. Grapefruit-ul, afinele, rosiile, broccoli si cartofii dulci sunt exemple excelente de astfel de nutrienti.

Dulciurile si bauturile racoritoare cu continut crescut de zahar trebuie evitate deoarece acestea slabesc sistemul imunitar si pot duce la hiperactivitate, deci la dezechilibre privind programul de odihna si calitatea somnului, care impreuna slabesc rezistenta organismului.

Nu uita sa ii amintesti mereu celui mic sa foloseasca servetelul de cate ori stranuta sau tuseste si sa se spele pe maini regulat.

Alinan Proimmunity da raceala afara din clasa

Pentru intarirea sistemului imunitar al celui mic iti recomandam Alinan Proimmunity.

Alinan Proimmunity (sirop si capsule):

  • contine complexul Propolis, Echinacea si Vitamina C pentru care s-a dovedit clinic ca reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator;
  • contine extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de scaderea la jumatate a perioadei de boala (actiune demonstrata clinic, in cazul in care s-a administrat de la primele semne de boala);
  • forma organica de Zinc, usor absorbabila, are o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imunitar, fiind demonstrat clinic ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice;
  • in plus, Alinan Proimmunity contine vitamina D3, care protejeaza eficient sistemul imunitar si il pregateste pentru aparare;
  • fara coloranti, aromatizanti sau indulcitori sintetici in compozitie;
  • au gust bun, usor acceptat de catre copii.

Alinan Proimmunity (sirop si capsule) este fabricat sub standard GMP. GMP este cel mai inalt standard international de control al calitatii. Acea parte a asigurarii calitatii care garanteaza ca produsele sunt fabricate si controlate in mod consecvent in conformitate cu standardele de calitate si scopul lor de utilizare.

Afla mai multe informatii despre produsele din gama Alinan pe www.alinan.ro si pe pagina de Facebook Copii fericiti, parinti linistiti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre