Guta 

Guta (exces de uree în sânge)
Primãvara se bea vreme de 30-40 de zile, 1 litru de ceai pe zi, fãcut din mãtase de porumb la care se mai adaugã cozi de cireºe amare ºi ghimpe.
Într-un vas mai mare se pun la fiert 7-8l de apã, în care se pune o mânã bunã de mãtase de porumb, una de cozi de cireºe amare ºi una de ghimpe (de la Plafar). Se fierbe pânã când ceaiul dobândeºte o culoare închisã. Se pune în sticle de 1l ºi se pun la rece, consumându-se o sticlã pe zi (câte 2-3 pahare o datã). Foarte important în toatã aceastã perioadã nu se consumã alcool. Tratamentul se tine de douã ori pe an ºi se verificã ca dupã tratament ureea sã scadã la 4, dacã nu a scãzut se mai continuã pânã scade.

Atenþie  pastilele pe care le recomandã medicii (colicina)sunt grozav de dãunãtoare ficatului, rinichilor ºi în mod deosebit globulelor. Ceaiul acesta nu dãuneazã la nimic, din contrã, vindecã ºi ajutã la ficat ºi la rinichi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul