Arterita
Arterita tromboflebita

Prima mãsurã care trebuie luatã este trecerea imediatã la un regim alimentar dietetic bazat mai ales pe legume ºi-n special pe consumul de multã ceapã, fructe proaspete si din când în când lactate.

Metode de tratare : se beau trei cãni de ceai pe zi din urmãtorul ceai: scoarþã de castan sãlbatic 15 gr, coaja de salcie 15 gr, coada ºoricelului 15 gr, troscot 15 gr. Se amestecã bine plantele apoi se face o infuzie din trei linguriþe de amestec opãrite cu ½ litri de apã. Primãvara ar fi bine sã folosiþi plante proaspete.


Ceaiul de ghimpe(ruscus aculestus): se pun doua linguriþe de plantã la o canã de apã si se fierb 1 minut. Se beau doua cãni pe zi, îndulcite cu miere de albine.

Masaj general al întregului corp, pentru a pune sângele în miºcare si masaj al piciorului bolnav, cu alifie de gãlbenele sau alifie cu gaz.

Metoda Maria Treben : se bea dimineaþã, înainte de masã cu o jumãtate de orã, o canã de ceai de coada calului, la fel ºi seara cu o jumãtate de orã înainte de culcare (o linguriþa de plantã se opãreºte cu o canã de apã ºi se lasã sã se infuzeze 30 de secunde). Peste zi se beau 4 cãni de ceai de urzicã,(de preferinþã proaspãta), puþin infuzatã, în ceai se pune ºi o linguriþã de bitter suedez. Extern se aplicã º

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul