Sustine sistemul osos al micilor exploratori!

/ / Modificat: 2016-06-08 13:52:51

Inca de la nastere, sistemul osos al copiilor este foarte fragil si trebuie ajutat sa se dezvolte pentru a oferi suport zilnic micilor exploratori. De aceea, suplimentele alimentare pe baza de calciu si vitamina D trebuie administrate inca din primele zile de viata.

Vitamina D este foarte importanta datorita faptului ca aceasta contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului si mentinerea sanatatii sistemului osos si al dintilor.

Jamieson a creat o formula dedicata special copiilor mici si bebelusilor – Baby D Picaturi pentru copii. Pe baza de QualiTM-D, Vitamina D naturala premium unica in lume, Baby-D Picaturi pentru copii previne aparitia rahitismului.

sistem_osos_vitamina_c_copii

Corpul fragil al copiilor are nevoie de tot suportul pe care parintii il pot oferi. Jamieson a creat formule naturale, care asigura un aport optim de nutrienti, cu o calitate superioara si o eficacitate garantata. Baby-D Picaturi pentru copii este un produs testat farmaceutic pentru a garanta eficacitate deplina si puritate clinica absoluta.

De ce sa alegi Baby-D Picaturi pentru copii de la Jamieson?

- Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si dintilor copiilor

- Produs non-alergen, fara lactoza

- Se administreaza usor, formula sub forma de picaturi este ideala pentru bebelusi si copii cu varsta de pana la 12 ani

- Sursa naturala

- Puritate dovedita clinic

- Formula bioactiva

Produs disponibil in Farmaciile Help Net.

Mai multe detalii pe: www.facebook.com/JamiesonRomania

Articole recomandate

Citeste si despre