Adorabila! Aceasta fetita de 4 ani duce flori cu motocicleta batraneilor singuri

/ / Modificat: 2019-02-22
Adorabila! Aceasta fetita de 4 ani duce flori cu motocicleta batraneilor singuri

Gestul unui fetite in vartsa de 4 ani, din Olanda, a emotionat o lume intreaga. Izis s-a gandit sa le aduca un zambet pe fata batranilor care isi traiesc viata singuri. 

Fetitei i-a venit aceasta idee cand a aflat ca florile din supermarketul de unde mama sa facea cumparaturile sunt aruncate la gunoi. Atunci s-a gandit la acei batranei carora ninemi nu le deschide usa. 

"Aceste flori care nu se vand, sunt aruncate la gunoi. Asa ca am venit cu urmatoarea idee: vom colecta toate florile, le vom sorta si cu cele mai frumoase vom crea noi buchete," a spus mama lui Izis, Lauri, care a avut o afacere cu flori si stie totul despre aranjamentele florale.

Cand Izis i-a spus managerului magazinului despre planurile sale, acesta a fost foarte fericit sa colaboreze cu cele doua. 

"Cand o vad pe Izis, batranii se emotioneaza" 

Dupa ce buchetele sunt gata, sunt incarcate in motocicleta lui Izis, care pleaca sa le imparta persoanelor in varsta.

"Cand un batran deschide usa si o vede pe Izis cu un buchet de flori, se emotioneaza si sunt foarte recunoscatori," a povestit Lauri, care primeste informatii despre adresele la care sa livreze florile.

Prima livrare a avut loc in decembrie 2018. In prezent, ele primesc flori de 2 sau 3 ori pe saptamana, de la supermarketul local. Uneori buchetele, cam 10-15 pe saptamana sunt livrate si cu masina, pentru a veni in ajutorul micutei Izis. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Flori

Articole recomandate

Citeste si despre