Scoala de vara dedicata copilului tau: invata engleza si germana prin distractie

/ / Modificat: 2019-05-06
Scoala de vara dedicata copilului tau: invata engleza si germana prin distractie

La varste mici, copiii asimileaza foarte repede si in acelasi timp natural o limba straina, fara a simti vreun efort sau oboseala. Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte.

Limbile straine pot fi invatate de catre cei mici cel mai usor prin cantece si desene, filme si jocuri, care sa ii ajute sa se implice cu entuziasm in tot felul de activitati astfel incat sa pronunte corect, sa asimileze vocabularul si gramatica cu o usurinta deosebita.

proiect-germana

Alege programul de curs oferit de GLOBAL LEARNING!

Cursuri (lectii) de limba engleza si de limba germana pentru copii, elevi si adulti.

Programul „Educatia – Pasaportul pentru o viata mai buna” isi propune sa sprijine copiii si elevii care doresc initierea in limbile engleza si germana.

Limba și cultura unui popor au o importanta speciala in intelegerea modului sau de viata, in facilitarea comunicarii intre persoane, in stabilirea de contacte și prietenii peste granite, in lucrul eficient cu aceștia. Astfel, in cadrul acestui program, invatarea limbilor straine se va realiza in același timp cu asimilarea particularitatilor de cultura.

adv

Daca cei mici vor invata de la o varsta frageda sa vorbeasca limba engleza si/sau germana, isi vor deschide calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

Inscrie-ti copilul la scoala de vara!

V-ar placea ca, vara aceasta, copiii dumneavoastra sa se distreze, sa isi faca prieteni si, in acelasi timp, sa invete limba engleza impreuna cu alti copii?

Scoala de vara in limba engleza pentru copii va fi un adevarat divertisment cultural, o experienta speciala, o vacanta speciala, club de lectura, filme, joc de rol, prietenii frumoase!

Modulele de curs Global Learning sunt ideale pentru a invata si exersa limba engleza intr-o maniera distractiva pentru cei mici si interesanta pentru cei mari.

Ei vor participa cu bucurie la fiecare ora si vor crea proiecte si prezentari despre personajele preferate.

proiect-germana-desen

Cursul va face ca vacanta sa fie o distractie cu folos. Cursurile intensive de engleza pentru copii și adolescenti sunt impartite in module de doua saptamani. Poti alege unul, doua sau chiar toate cele trei module, in functie de cum iti dorești.

Programul scolii de vara in limba engleza - 2019

Cursul de engleza intensiv pentru copii se desfașoara in perioada Iulie – August 2019 in serii a cate 2 saptamani.

Fiecare saptamana cuprinde 5 ședinte trei ore fiecare, in functie de dorinta copiilor.

Scoala de vara, Global Learning, pt copii clasele 1- 4, modulele de limba engleza intensiv se vor desfasura in iulie si august 2019, conform calendarului, astfel:

Modulul 1: intre 01 iulie si 13 iulie, 9:00 - 12:00

Modulul 2: intre 15 iulie si 26 iulie, 9:00 - 12:00

Modulul 3: intre 29 iulie si 09 august, 9:00 - 12:00.

Costul fiecarui modul: 600 lei.

Cursuri de engleza-germana pentru copii

Daca cei mici vor invata de la o varsta frageda sa vorbeasca limba engleza si/sau germana, isi vor deschide calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

Copiii care vin la cursul de engleza/germana ajung sa indrageasca atat de mult si limba straina si cursul, incat asimilarea cunostintelor se face intr-un mod foarte placut.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul pentru copii poti participa chiar la o LECTIE GRATUITA!

Structura si pretul cursului:

  • 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana pentru grupa de 5 ani - 6 ani 200 lei - luna abonament lunar
  • 1 sedinta pe saptamana a 120 de minute pentru copiii mai mari de 7 ani - 200 lei - abonament lunar

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie. In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza si germana se desfasoara in Bucuresti, sectorul 3, str. Ion Racoteanu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

Aceste cursuri de engleza si germana sunt adaptate fiecarui mod de invatare:

Cum sunt copii care invata mai usor prin povesti, altii prin joc si miscare, unii prin muzica, altii vizual, prin imagini si filme, folosim si noi metode specifice acestor moduri, astfel incat fiecare copil sa se bucure de ceea ce este usor si frumos pentru el pentru a invata vocabular, structuri de baza ale limbii, a-si dezvolta pronuntia si exprimarea libera, imaginatia si creativitatea.

Ce include un curs de engleza sau germana pentru copii?

  • povesti lamurite cuvant cu cuvant, reformulate..
  • piese de teatru, create de noi la Global Learning, speciale pentru fiecare grupa
  • jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti;
  • dialoguri;
  • materiale vizuale: imagini, film;
  • material audio;
  • carti de tip manual, de activitati, caiete de lucru;
  • activitati creative;

La finalul cursului de engleza sau germana pentru copii, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an.

In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza sau germana.

Cursurile se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca.

Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, proiecte, astfel incat notiunile de limba engleza sau germana sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

Cum va puteti inscrie copilul la cursul de engleza sau germana?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti micutul la cursurile noastre pentru copii sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0723642817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact de pe site-ul https://www.global-learning.ro/

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza sau germana.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala de vara

Articole recomandate

Citeste si despre