Cursuri de limba engleza pentru copii. Avantajele invatarii de limbi straine la o varsta frageda

/ / Modificat: 2019-10-08
Cursuri de limba engleza pentru copii. Avantajele invatarii de limbi straine la o varsta frageda

Tot mai multi parinti tin sa isi dea copiii la cursuri de limbi straine "de viitor". Cei mici studiaza fie limbi nordice, fie chineza, fie japoneza si multi au ajuns sa creada ca limba engleza a devenit prea "main stream" ca sa mai merite invatata.

Engleza ramane, totusi, cea mai simpla si cea mai accesibila limba straina pentru copii, dincolo de faptul ca este si va ramane principala limba de circulatie internationala.

Patru motive sa iti dai copilul la cursuri de engleza

Invatata de la o varsta frageda, limba engleza deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici, copiii asimileaza foarte repede limba engleza. Invatarea vine natural, fara sa para ca implica vreun efort din partea lor si fara a-i obosi peste masura.

Invatarea limbii engleze este accesibila si pentru ca juniorii nostri o aud peste tot, in cantecele, in desene animate si filme pentru copii. Astfel, totul poate sa para o joaca, insa rezultatele vor aparea rapid, iar cunostintele acumulate raman intiparite in bagajul lor.

cursuri-engleza

La cursurile de engleza, copiii pot invata prin cantece si desene, filme si jocuri si au la dispozitie o multime de activitati in care se vor implica entuziasmati. Astfel vor reusi sa invete mai usor pronuntia corecta in limba engleza, vor asimila mai rapid vocabularul si notiuni de gramatica.

Ce trebuie sa includa un curs de engleza pentru copii

Provocarea pentru profesorii care ii invata pe copii limba engleza este ca acestia sa nu se plictiseasca in timpul sedintelor. Prin urmare, trebuie gasit un echilibru intre urmatoarele:

- jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti;

- dialoguri;

- materiale vizuale: imagini, film;

- material audio;

- carti de tip manual, de activitati, caiete de lucru;

- activitati creative;

Toate acestea le gasesti la cursurile de engleza pentru copii GLOBAL LEARNING.

La inscriere, copilul va da un test pentru identificarea nivelului potrivit de studiu sau va beneficia de o prima sedinta gratuita pentru a fi evaluat.

cursuri-engleza

Pe langa notiunile de limba engleza, la clubul de lectura si conversatie copiii vor invata sa comunice si sa aiba curaj sa se exprime, fara teama ca o greseala va atrage consecinte neplacute.

Sedintele pentru copii la cursul de engleza Global Learning nu sunt deloc plictisitoare. Introducerea de notiuni noi se impleteste cu cantecele, cu povesti scurte, cu descrieri de tablou care ajuta la imbogatirea vocabularului. Totodata, copiii au ocazia sa treaca de partea cealalta a “baricadei” si sa devina ei profesori pentru colegii lor.

La finalul cursului de engleza se vor evalua cunostintele in cadrul unor "Dialoguri finale" in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari, descoperind, in acelasi timp cat de mult au invatat si cat de curajos folosesc limba engleza.

Cursurile de engleza se organizeaza si in timpul anului scolar, si pe perioada verii. Cum vara este anotimpul vacantei mari, si activitatile de la cursul de engleza pentru copii sunt ceva mai relaxate, cu lectura, filme, excursii si experimente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Cursuri engleza copii

Articole recomandate

Citeste si despre