Studiu: Femeile care cresc fara tata sunt mai inteligente

/ / Modificat: 2018-12-27
Studiu: Femeile care cresc fara tata sunt mai inteligente

Multe femei cred ca a creste un copil fara tata poate avea un impact negativ in viata celui mic de-a lungul anilor. Expertii au, insa, alta parere. O cercetare efectuata de Universitatea Harvard, din Statele Unite, asigura ca femeile care cresc fara tata sunt "mai puternice, mai inteligente, mai independente si mai de succes.

"Motivul? Lipsa unui tata le-ar putea influenta sa se maturizeze mai repede si sunt obisnuite sa lupte pentru scopurile lor fara sa ceara aprobarea altora.

Expertii au ajuns la concluzia ca o casa sustinuta numai de mama genereaza o mentalitate pozitiva, deoarece devine exemplul principal care trebuie urmat de copii. De asemenea, absenta tatalui determina creearea caracterul copilului si, de obicei, ii face mai puternici decat ceilalti.

Expertii au constatat, de asemenea, ca atat fetele cat si baietii de mame singure tind sa fie mai responsabili, deoarece se implica in treburile si sarcinile casnice

Un alt punct in favoarea lor este buna gestionare pe care o au intr-o relatie ocazionala si sunt mai sigure si in ceea ce priveste sexul.

Trebuie clarificat, de asemenea, ca nimeni nu doreste ca un copil sa creasca fara un tata sau mama, toti ar trebui sa traiasca impreuna, intr-un mediu familial sanatos si complet. Dar, acum se stie ca marele efort facut de mamele care isi cresc singure copiii pot primi ca recompensa faptul ca ii vad puternici si ii pot ajuta sa-si implineasca visele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femei Tata Femei inteligente

Articole recomandate

Citeste si despre