Cadouri pentru nou-nascuti si proaspete mamici

/ / Modificat: 2014-07-02
Cadouri pentru nou-nascuti si proaspete mamici

Cadou bebeDaca ai o prietena apropiata care se pregateste sa devina mamica curand este timpul sa te gandesti la cadoul potrivit pentru bebelus, dar si la un dar pentru fericita mamica.

Trebuie sa alegi cadouri cat mai inedite si actuale care sa o surprinda in mod placut. Nu mai sta pe ganduri, pentru ca noi avem sugestiile ideale pentru tine.

Rame si albume foto

Unele dintre cele mai frumoase amintiri de la nastere se pot pastra in diverse rame foto si albume special concepute pentru nou-nascuti.

Exista pe piata o varietate de astfel de produse care sunt desenate si ornate in diverse feluri, in functie de sexul bebelusului. Unele dintre ele sunt modele unisex si se potrivesc atat baieteilor cat si fetitelor.

Cele mai populare variante sunt cele cu:

  • fluturasi;

  • ingerasi;

  • ursuleti;

  • masinute;

  • catelusi;

  • elefanti;

  • printese etc.

Atat ramele, cat si albumele pot avea multiple alte accesorii sau functii

  • unele sunt muzicale;

  • pot fi din metale pretioase (aur, argint etc.);

  • exista modele facute manual din ceramica sau alte texturi speciale;

  • exista rame foto cu mulaj de amprenta bebe (permite pastrarea amprentei manutei sau piciorului de la nastere);

  • pot fi digitale etc.

Preturile difera in functie de cat de accesorizate sunt ramele sau albumele si de functiile suplimentare pe care le au.

Jucarii pentru nou-nascuti

Daca vrei sa cumperi jucarioare pentru nou-nascuti asigura-te ca ele sunt potrivite pentru varsta lor. Nu are rost sa ii cumperi jocuri complicate, care necesita anumite abilitati care nu sunt inca dezvoltate. Ele trebuie sa fie create astfel incat sa atraga atentia micutului. Ei sunt atrasi de obiecte si jucarii pe care le pot privi sau auzi. Cateva idei sunt:

  • zornaitoarea;

  • cutiuta muzicala;

  • caruselul.

"Jucaria in cerc cu 3 flori" care zornaie de la Baby Nova poate fi o idee practica, colorata si atractiva pentru cel mic. Costa in jur de 9 lei si se gasesste in magazine de specialitate. Poti opta si pentru o zornaitoare ceva mai complexa, numita "Girafa zornaitoare" de la Fisher Price care are mai multe functii, drept pentru care si pretul de invarte in jurul a 90 de lei.

Caruselele muzicale pot varia in ceea ce priveste pretul de la 45 de lei – un carusel de plastic simplu de la Simba – si pana la 300 de lei precum "Caruselul cu Proiector" de la Fisher Price. Acesta are functii complexe care presupun selectii de muzica si telecomanda pentru proiectorul de imagini.

cadouri-bebelusi

Hainute

Exista foarte multe sortimente de hainute pentru nou-nascuti: de la body-uri, caciulite la bluzite si pantalonasi pana la piese mai complicate ca jeansi, hanorace sau costumase elegante.

Cele mai potrivite pentru cadourile bebelusilor par sa fie compleurile formate din 3 piese: bluzita cu maneci lungi, pantalonasi cu botosei si caciulita. Cele de la Bamby Kid se invart in jurul pretului de 20 de lei. Exista si unele compleuri mai complexe, care pe langa cele 3 piese de baza mai contin o babetetica, precum si printuri speciale cu desene si animalute. Cele de la Sweetie Pie costa in jur de 50 de lei.

Exista si seturi mult mai complexe, cu mai mult de 5-10 piese vestimentare pentru bebelusi. Totul depinde de bugetul si preferinta fiecarei persoane.

CD-uri si DVD-uri

Poti opta pentru un set de astfel de produse care ajuta la calmarea si relaxarea bebelusului, dar si la dezvoltarea lui cognitiva. Poti crea un set din cd-uri cu cantece de leagan si dvd-uri cu desene animate pentru cand va creste mai maricel.

Poti opta pentru colectia de cd-uri "Cutita muzicala” produse de Media Pro Music care costa in jur 24 de lei fiecare sau pentru seria de cd-uri pentru copii scoase de cei de la Roton numita "Clopotelul magic" care are aproximativ acelasi pret, in jur de 25 de lei

Gentute pentru mamici

Gentutele practice pentru mamici sunt la mare cautare in materie de cadouri. Ele sunt foarte practice si sunt utilate si construite astfel incat sa incapa in ele toate lucrurile necesare pentru a scoate la plimbare nou-nascutii.

Geanta pentru accesorii si ingrijire "Baby Bag" de la Brevi costa aproximativ 158 de lei si dispune si de o salteluta de infasat sau de saculet pentru scutece murdare. "Geanta compacta" de la Avent are un design modern fiind usor confundata cu o geanta obisnuita, de strada . Ea costa 140 de lei si este compartimentata excelent pentru toate lucrurile necesare micutului. Are si un compartiment special proiectat astfel incat sa mentina biberonul bebelusului la o temperatura constanta.

Seturi cadou pentru nou-nascuti - cu hainute, cosmetice, biberoane, jucarii si felicitari

O optiune tot mai aleasa de cei care vor sa cumpere un cadou pentru un nou-nascut este setul complexe tip cadou care contine atat hainute, cat si cosmetice sau accesorii de ingrijire ale lui.

De exemplu, setul "Cadou bebe" de la Probebe contine: set de baie (prosopel cu gluga, manusa), biberon, sampon, ulei de corp, sapun, pudra, servetele umede, jucarie zornaitoare si punga de cadou asortata la numai 100 de lei.

In tendintele sezonului se afla si produsele bio de ingrijire ale copilului. Setul cadou "My first hours" de la Vulli costand 330 de lei si contine: o giraja din cauciuc natural care stimuleaza toate simturile bebelusului, hainute din bumbac organic, o paturica mare, un cosulet pentru lucrusoarele lui, o jucarie doudou cu suport pentru suzeta etc.

Cadouri pentru proaspetele mamici

Daca bebelusii sunt cei mai rasfatati si coplesiti de cadouri la nastere, nici mamicile nu trebuie sa fie neglijate. Astfel ca, pe langa cadoul achizitionat pentru cel mic, gandeste-te si la o varianta de cadou pentru ea. Ii va face placere si se va bucura tare mult sa vada ca te-ai gandit si la ea. Iata cateva idei la moda:

  • flori (aranjamente florale sau buchete speciale);

  • abonamente la sala;

  • abonamente la masaj;

  • cateva vouchere cu sedinte la spa;

  • un program de dieta la nutritionist etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri mamici nastere Articole bebelusi Hainute nou nascuti Hainute pentru nou nascuti Biberoane nou-nascuti

Articole recomandate

Citeste si despre