Daca ai dureri in perioada menstruatiei, vei avea si o nastere chinuitoare

/ / Modificat: 2019-01-04
Daca ai dureri in perioada menstruatiei, vei avea si o nastere chinuitoare

Un doctor australian sustine ca durerea pe care o simti in perioada menstruatiei este un indicator al durerii pe care o vei experimenta in timpul nasterii ...

Dasha Fielder, medic generalist din Australia, a declarat pentru Daily Mail ca femeile care au suferit din cauza durerilor din zilele cu menstruatie este foarte probabil sa sufere mai mult decat altele in timpul nasterii.

"Etapele initiale ale nasterii sunt foarte asemanatoare cu cele ale menstruatiei (in ambele cazuri, simti dureri legate de contractiile uterului). Cu exceptia regulilor, durerile raman aceleasi in timpul nasterii, ele cresc si se inrautatesc, se agraveaza, pana cand copilul se naste," explica ea.

Menstruatie dureroasa = nastere dureroasa

"Pentru unele femei, aceste contractii sunt moderate si suportabile, pentru altele sunt incredibil de dureroase - si daca asa au fost in timpul menstruatiei, probabil ca vor fi dureroase in timpul nasterii. Am nascut de trei ori, asa ca pot spune, ca doctor si ca mama, exact asta," a rezumat Dasha Fielder.

Dupa caz, nu trebuie sa uiti ca fiecare caz este special si ca exceptiile exista. Astfel, daca in perioada menstruatiei te confruntai cu dureri mari, nasterea nu va fi, neaparat, o tortura, dar este intotdeauna interesant sa cunosti astfel de informatii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Menstruatie

Articole recomandate

Citeste si despre