Daca ai dureri in perioada menstruatiei, vei avea si o nastere chinuitoare

| | Modificat: 2019-01-04 10:27:40

Un doctor australian sustine ca durerea pe care o simti in perioada menstruatiei este un indicator al durerii pe care o vei experimenta in timpul nasterii ...

nastere

Dasha Fielder, medic generalist din Australia, a declarat pentru Daily Mail ca femeile care au suferit din cauza durerilor din zilele cu menstruatie este foarte probabil sa sufere mai mult decat altele in timpul nasterii.

"Etapele initiale ale nasterii sunt foarte asemanatoare cu cele ale menstruatiei (in ambele cazuri, simti dureri legate de contractiile uterului). Cu exceptia regulilor, durerile raman aceleasi in timpul nasterii, ele cresc si se inrautatesc, se agraveaza, pana cand copilul se naste," explica ea.

Menstruatie dureroasa = nastere dureroasa

"Pentru unele femei, aceste contractii sunt moderate si suportabile, pentru altele sunt incredibil de dureroase - si daca asa au fost in timpul menstruatiei, probabil ca vor fi dureroase in timpul nasterii. Am nascut de trei ori, asa ca pot spune, ca doctor si ca mama, exact asta," a rezumat Dasha Fielder.

Dupa caz, nu trebuie sa uiti ca fiecare caz este special si ca exceptiile exista. Astfel, daca in perioada menstruatiei te confruntai cu dureri mari, nasterea nu va fi, neaparat, o tortura, dar este intotdeauna interesant sa cunosti astfel de informatii.

Taguri Nastere Menstruatie Nastere dureroasa

Articole recomandate

Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.
Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.

Ajuta la scaderea in greutate, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Silueta perfecta  Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.
Silueta perfecta Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Citeste si despre