ULUITOR! O tanara de 23 de ani a intrat in istorie cu nasterea sa. Se intampla o data la 480 de ani!

/ / Modificat: 2019-01-17
ULUITOR! O tanara de 23 de ani a intrat in istorie cu nasterea sa. Se intampla o data la 480 de ani!

Un cuplu din Cehia se poate lauda cu o performanta rara. Alexandra si Antonio, din Milovice, aveau un copil, dar si-au mai dorit inca unul. Nu peste multa vreme cei doi anuntau vestea ca Alexandra este insarcinata. Iar la un control ulterior, s-a aflat ca nu este vorba de un bebelus, ci de doi.

Cum ambii aveau “antecedente” cu gemeni in familie, chiar se mandreau ca vor duce mai departe “traditia”. Deja se obisnuisera ca nu vor mai fi o familie din 3 membri, ci una din 5.

La un alt control de rutina, ecografia a dat peste cap planurile tuturor. Alexandra nu avea gemeni, ci cvatrupleti. Si, ca sa fie totul si mai palpitant, peste o luna ecografia a dezvaluit ca nu sunt nici 4, ci 5 bebelusi.

“Cand am vazut capul celui de-al cincilea am inceput sa plang. Care erau sansele ca, la 23 de ani, sa am 5 bebelusi fara sa fi facut tratamente de fertilizare. Medicinii mi-au spus ca sansele erau de 1 la sapte milioane. Iar eu am fost aceea”, povesteste emotionata mamica.

La nastere a fost nevoie de dublarea personalului medical. Peste 40 de oameni, doctori, moase, asistente au participat la travaliu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Povesti nastere

Articole recomandate

Citeste si despre