Cum sa revin in forma dupa nastere, mancand dulce cand am pofta

/ / Modificat: 2014-09-16
Cum sa revin in forma dupa nastere, mancand dulce cand am pofta

Bucuria de a aduce pe lume un copil cu greu ar putea fi egalata de o alta. Este pentru prima data cand, dincolo de o iubire fara margini fata de micul proaspat venit pe lume, bucuria este invaluita de un amestec nedefinit de responsabilitate, grija si teama, dorinta de a fi sanatos si de a-l putea proteja mereu. Totusi, pentru a putea face toate aceste lucruri pentru micutul tau si pentru a-i fi aproape, neconditionat, la capacitatea ta maxima, trebui sa nu uiti sa ai grija si de tine. 

Dincolo de noul rol de mama pe care ti l-ai asumat inca de la inceputul celor noua luni de sarcina, nu trebuie sa uiti ca rolurile tale de sotie si de femeie, continua. Sarcina ti-a adus si un numar de kilograme in plus, deloc de neglijat, dar care nu sunt imposibil de indepartat. Puiul tau trebuie sa aiba o mamica frumoasa, cu care sa se mandreasca. 

Chiar daca pofta de dulce nu va inceta o data cu nasterea, iar alimentatia trebuie sa fie, in continuare, diversificata, astfel incat sa iti poti hrani puiul cu laptele matern, nu trebuie sa iti faci griji. Pe langa alimentatia sanatoasa, care este obligatorie, si pe langa cateva exercitii fizice pe care trebuie sa le faci in limita timpului disponibil,  pofta de dulce poate fi satisfacuta de fiecare data, fara remuscari si fara teama, daca adopti in alimentatia ta zilnica un singur produs: Green Sugar.

Chiar daca se traduce "Zaharul verde", Green Sugar nu are nimic in comun cu zaharul obisnuit, asa cum il cunoastem cu totii si pe care, in lipsa informatiilor despre efectele negative pe care le are asupra organismului, il folosim cu generozitate in tot ceea ce ne propunem sa indulcim.

Green Sugar este un  indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic, pe baza de extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol, obtinut din porumb, prin procesul natural de fermentatie, in prezenta drojdiei Moniella pollinis. Produsul are o calitate exceptionala: este dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amarui, specific produselor din Stevie. In plus, este un adevarat aliment sanatos, extras din produse naturale, cu mari capacitati antioxidante si antiinflamatorii.

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel puteti continua sa preparati prajiturile ssucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original.

Asadar, Green Sugar nu este doar un simplu indulcitor, ci si un supliment bogat in nutrientii de care corpul tau are nevoie pentru extinderea vietii celor care il consuma zilnic.  

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului. Prin efectele extractului de stevie, Green Sugar:

  • mentine echilibrul glucozei in sange;
  • stimuleaza secretia de insulina;
  • regleaza mecanismul gastro-intestinal;
  • stimuleza activitatea cerebrala;
  • scade pofta de dulce din pofta de mancare;
  • regleaza tensiunea arteriala;
  • scade nevoia de fumat.

In plus, Green Sugar creeaza o senzatie de satietate, avand o actiune dubla asupra centrului foamei din creier si asupra terminatiilor nervoase din stomac!!!

green_sugar2

De retinut este si faptul ca Green Sugar nu produce carii, nu prezinta riscul cancerigen al indulcitorilor sintetici si are actiune anitibacteriana si antifungica. Deci, nu actioneaza negativ asupra procesului de digestie. Pe o piata de consum in care majoritatea alimentelor sunt modificate sau contin conservanti daunatori organismului, trebuie mentionat faptul ca Green Sugar nu are in componenta materii prime modificate genetic si nu produce dependenta prin administrare pe termen indelungat.

Brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA, GREEN SUGAR este inregistrat in Uniunea Europeana si este lansat pe piata ca indulcitor natural. Efectele benefice ale Steviei (Stevia rebaudiana) sunt reale si au fost demonstrate stiintific in diverse studii, dar acestea sunt vizibile dupa un consum indelungat al extractului de Stevia. 

Produsul este disponibil sub 5 forme de ambalare: Green Sugar sticks (pachete de 200, 100 si 50 buc.), Green Sugar Cooking (1000 ml punga),  Green Sugar Cooking (borcan 350 ml), Green Sugar comprimate, Green Sugar lichid. Poate fi achizitionat din farmacii, plafaruri, magazine naturiste, sau direct de la producator, prin comanda online, pe www.laboratoareleremedia.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dupa nastere Aspect fizic dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre