VIDEO! Viziteaza Laboratoarele Future Health Biobank din Marea Britanie

Future Health Biobank va da posibilitatea de a vizita virtual lumea incitanta a biotehnologiei si a medicinei regenerative. Incepand cu 2011, Future Health Biobank ofera noi servicii destinate intregii familii, unele dintre ele aflate in premiera la nivel european.

Prezentarea surprinde in detaliu pasii procesarii si crioconservarii probelor de sange si tesut ombilical recoltate la nastere,  analizele bacteriologice si virusologice efectuate, precum si strictetea normelor si conduitelor impuse de catre Human Tissue Authority la nivel global.

Future Health Biobank este prima si cea mai veche banca privata de celule stem din Regatul Unit, avand o experienta si o traditie de peste 10 ani in depozitarea celulelor stem si peste 50 000 de esantioane stocate din peste 48 de tari din lume.

www.futurehealthbiobank.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Calculeaza data nasterii

Data de inceput a ultimei menstruatii:

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul