Tinute vintage de vara pentru mamici

/ / Modificat: 2012-06-06
Tinute vintage de vara pentru mamici

Hainele vintage au fost si vor fi intotdeauna la moda. Spre deosebire de tendintele din moda moderna, contemporana, cele vintage ofera piese vestimentare unicat, originale si interesante si au meritul de a scoate orice mamica din cotidianul vestimentar plictisitor si monoton. Iata trei sugestii de tinute de vara vintage pentru mamici sic, stilate si curajoase, care sunt mereu pe fuga si au nevoie sa se simta confortabil, dar si foarte elegante in acelasi timp.

Tinuta lejera si vaporoasa

Este o sugestie de tinuta vintage de zi, pentru zile calduroase de vara, formata dintr-o fusta cu talie inalta, cu imprimeuri dragalase si doua buzunare laterale si o bluza comoda si vaporoasa.

Fusta poate fi combinata cu maiouri uni, colorate, simple sau cu o bluzita tot in stil vintage, cu manecute supradimensionate si multe volanase. Poate fi adaugata si o curea in talie, iar intreaga tinuta va capata accente casual-elegante. In acest sezon, se poarta combinatiile de imprimeuri si modele geometrice diferite in aceeasi tinuta.

Pentru o pata de culoare si un accent de eleganta, opteaza pentru o poseta model plic, cu lant, care se poate purta intr-o parte, pentru a-ti permite libertate in miscari.

Fustita poate fi asortata cu o pereche de pantofi sau sandalute colorate, cu toc micut sau cu balerini.

bluzafusta vintagegeanta-crock

  • Fusta anii 60's

Pret: 40 lei

  • Bluza vintage cu maneci supradimensionate si volane

Pret: 35 de lei

  • Geanta – Crock Style

Pret: 55 lei

Haine-vintage.ro

Tinuta sic-eleganta

Pentru mamicile care sunt adepte ale unui stil ceva mai elegant, chiar si in tinutele de zi, iata o sugestie extrem de dragalasa si stilata - rochita baby doll stil anii '60 - vesela, colorata, in ton cu luminozitatea si cromatica verii. Poate fi purtata atat cu tocuri, platforme, dar si cu balerini eleganti.

Geanta din impletituri de rafie ajuta tinuta sa ramana perfecta pentru evenimentele si plimbarile de zi, dar sa pastreze accentul de eleganta si rafinament pe care rochia il aduce in intreaga tinuta.

rochie-baby-doll

geanta-retro

  • Rochie baby doll – anii '60

Pret: 120 de lei

  • Geanta retro anii '80, impletituri rafie

Pret: 65 lei

Truevintage.ro

Tinuta comoda de zi

O alta sugestie de tinuta comoda de vara, de inspiratie vintage, pentru mamici practice care adora libertatea in miscari si confortul in imbracaminte, este aceasta rochita din tricotaj fin, extrem de lejera, pana la genunchi. Rochita ofera posibilitatea mamicilor sportive sa poarte si astfel de piese vestimentare, nu doar pantaloni, si totusi sa se simta confortabil in ele.

Rochita poate fi asortata cu o geanta de zi vintage, de paie, foarte incapatoare si la moda, pentru mamici care au nevoie de genti voluminoase, in care sa bage tot ce au nevoie pentru cei mici si nu numai.

Rochita poate fi asortata cu o pereche de balerini colorati si chiar cu tenesi, pentru mamicile mai indraznete si curajoase, care nu se sfiesc sa incerce combinatii nonconformiste de haine.

rochie-retro

geanta-paie

  • Rochie retro anii '80

Pret: 32 lei

  • Geanta de paie, de zi

Pret: 60 lei

Hainevintage-online.blogspot.com & Haine-vintage.ro

Tu esti adepta stilului vintage? Ti-ai cumparat vreodata astfel de hainute? Care este stilul tau vestimentar si ce fel de piese vestimentare vintage ai in garderoba? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre