Stil de proaspata mamica: 5 piese cheie de imbracaminte dupa nastere

/ / Modificat: 2017-11-24
Stil de proaspata mamica: 5 piese cheie de imbracaminte dupa nastere

Dupa ce devin mame, multe femei se regasesc in fata unui impas vestimentar. Isi dau seama ca nu mai pot purta hainele pe care le imbracau inainte sa ramana insarcinate, fiindca ca silueta nu revine atat de repede la formele de dinainte. Si nici hainele din perioada sarcinii nu reprezinta o varianta, pentru ca sunt prea mari si, in plus, au tot fost purtate pe parcursul celor noua luni.

Insa pana cand vei reveni la silueta initiala, lucru care la unele femei se intampla mai repede, la altele mai greu, mai ales ca nu pot tine cure de slabire in perioada alaptarii, iti poti face tinute atractive cu cateva piese de baza.

5 piese cheie de imbracaminte dupa nastere

Iata care sunt hainele care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei proaspete mamici si care te vor ajuta sa treci prin aceasta perioada de tranzitie, simtindu-te confortabil si chic:

Rochiile maxi

Rochia lunga iti poate fi cea mai buna prietena in aceasta perioada in care ai de asteptat pana cand vei reveni la silueta initiala, peroada care dureaza aproximativ un an de zile.

Fusta lunga ascunde multe imperfectiuni care te pot frustra, imperfectiuni precum burtica, poate si un pic de celulita sau picioarele care nu mai sunt atat de atletice ca inainte. Daca pui si o curea in talie este cu atat mai bine, pentru ca iti da un aer chic si iti face talia mai subtire.

Daca vrei sa pari mai slaba, culoarea cea mai potrivita pentru aceasta rochie este negru. Poti sa alegi si rochii care au dungi verticale, pentru ca au efectul de a subtia silueta.

Camasi lungi

Orice femeie care a nascut de curand nu se simte bine in pielea ei din cauza burticii cu care ramane. Pana cand va reusi sa o dea jos are insa posibilitatea sa o amscheze cu ajutorul vestimentatiei. Cea mai buna alegere o reprezinta camasile.

Modelele care te avantajeaza sunt camasile care au decolteu in forma de V, care atrag atentia in zona bustului si alungesc vizual silueta. O camasa care este evazata in partea de jos si cambrata in partea de sus este si aceasta perfecta pentru a fi purtata in perioada de dupa ce ai nascut.

Camasile stil tunica sunt si ele o alegere potrivita, pentru ca accentueaza bustul si ascund zona taliei, de care nu esti multumita.

Camasile lungi, care trec de solduri sunt si ele o optiune perfecta pentru a masca burtica. Evita camasile stramte, dar si pe cele are au maneci largi, pentru ca te vor face sa pari mai plinuta decat esti in realitate.

Leggings lejeri

Dupa nastere nu vei da niciodata gres daca alegi sa porti leggings de culoare neagra. Sunt simpli, usor de purtat, care iti dau libertate in miscare, mai ales ca o sa fii destul de solicitata de bebelus.

Leggings sunt perechea de pantaloni potrivita si cand iesi in parc, ii poti purta cu un tricou larg, care trece de solduri si cu o pereche de adidasi. Daca vrei un look casual, pentru cand trebuie sa mergi la cumparaturi sau la o vizita cu copilul la medicul pediatru, tot o pereche de leggings, cu balerini sau cu ghete (pentru sezonul mai rece) te vor salva. In partea de sus a corpului poti opta pentru o tunica sau o camasa peste solduri.

Blugii cu talie inalta

Un alt obiect de vestimentatie care nu poate sa lipseasca din garderoba unei proaspete mamici sunt blugii. Indicat ar fi sa nu optezi pentru blugi skinny, ci sa alegi modele mai largi, care iti dau mai mare libertate de miscare, te simti mai confortabil in ei si nici nu iti arata piciorul foarte gros. 

O alta varianta ideala o reprezinta blugii evazati, pe care ii poti purtat atat cu pantofi cu toc, cat si cu pantofi cu talpa joasa. Blugii evazati iti pot fi cei mai buni prieteni atunci cand vrei sa adopti si un look elegant, ii poti asorta cu o camasa si cu un palton sau cu un sacou. Blugii evazati sunt o alegere perfecta si pentru ca ascund aripioarele inestetice cu care multe femei care abia au nascut se pot confrunta.

Opteaza intotdeauna pentru jeansi cu talie inalta, care pe langa faptul ca iti mascheaza burta, iti modeleaza silueta si te fac sa pari mai slaba si mai inalta.

Cardigan

Un cardigan ar trebui sa se regaseasca in dulapul tau, mai ales dupa ce ai nascut, pentru ca iti ofera tot confortul de care ai nevoie. In plus, parca niciun alt articol vestimentar nu poate sa ascunda atat de bine kilogramele in plus cu care ai ramas dupa nastere decat un cardigan lung. Poarta-l cu tricouri lejere si chiar si peste camasi office sau bluze din matase. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine mamici Stil vestimentar Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre