Top 15 rochii pentru gravide

/ / Modificat: 2015-08-24
Top 15 rochii pentru gravide

Femeile insarcinate au o frumusete aparte, nu degeaba se vorbeste atat de mult despre acea stralucire specifica lor. Pentru a pune in evidenta aceasta stralucire pe care o ai numai in perioada aceasta miraculoasa, trebuie sa ai si hainele adecvate. Imbracamintea pentru gravide trebuie sa-ti dea libertate de miscare, sa nu te incomodeze cu nimic si sa fie lejera.

Exista mai multe magazine online atat din Romania, cat si din strainatate de unde iti poti achizitiona rochite de gravide pe gustul tau. Poti comanda din magazinele virtuale tinutele preferate, astfel incat sa nu trebuiasca sa pierzi timpul prin mall-uri aglomerate. Iata 15 rochii pentru diverse ocazii care nu ar trebui sa-ti lipseasca din dulap daca esti insarcinata.

Rochie Emerald de la Mama Boutique 

Rochie_Emerald

Imbinand stilul elegant cu cel casual, rochia Emerald de la Mama Boutique este una creata special pentru viitoarele mamici. Le ofera lejeritatea de care au nevoie, insa pastreaza feminitatea. Aceasta rochie alba cu floricele albastre poate fi purtata cu succes vara, fiind in culori deschise. Este confectionata in proportie de 70% din bumbac, fiind elastica si lasand libertate de miscare.

Poate fi purtata atat la birou, cat si la o iesire romantica in oras.

Site: www.mamaboutique.ro

Rochie Carisa de la Best Mum 

rochia_carisa

Faptul ca esti gravida nu trebuie sa te opreasca din a merge la evenimente black-tie. Aceasta rochie eleganta si fermecatoare este alegerea perfecta pentru o ocazie speciala. Este disponibila atat pe negru, cat si pe alb, in functie de preferintele tale. Manecile si umerii sunt din dantela, avand broderie realizata manual.

Site: www.haine-gravide.com.ro

Rochie Ricci de la Happy Mommy

Cu o compozitie de 97% bumbac si 3% lycra, aceasta rochita imbina perfect utilul cu frumosul. Este lejera si elastica, insa pastreaza o linie eleganta. Fermoarele aplicate sunt un accent deosebit si care scot rochia din monotonie. O poti purta la o iesire la film sau in timp ce faci cumparaturi pentru noul membru al familiei voastre.

Site: www.happymommy.ro

Rochie din voal de la Clemansa 

Rochie din voal de la Clemansa

Este o rochita casual si vaporoasa potrivita pentru zilele calduroase de vara. Realizata din voal si cu imprimeu multicolor, aceasta rochie te va inveseli, fiind alegerea fireasca pentru o dupa-amiaza de duminica in parc.

Site: www.clemansa.ro

Rochie Bow-Tie de la Mami Cool 

Este o rochie cu un imprimeu jucaus, dar care este potrivita pentru birou. Funda de dimensiuni mai mari de la gat va conferi feminitate tinutei, iar rochia va putea fi purtata chiar si dupa nastere. Materialul sau este 95% vascoza si 5% elastan, fiind extrem de elastica si lejera.

Site: www.mamicool.ro

Rochie Envie de Fraises Eulalie Printed de la Mother Care 

rochie_envie

Rochia lunga Envie de Fraises cu un imprimeu geometric si alaturata unor sandale finute si unei palarii cu boruri largi este perfecta pentru zilele de vacanta. Materialul vaporos si croiala lejera o recomanda pentru zilele insorite.

Site: www.mothercare.com

Rochia Asters de la Belle Mamma

Rochie_Asters

Rochia Asters este una perfecta pentru o dupa-amiaza relaxata in parc. Funda de pe umar ii confera un aer aparte, iar florile mari si albe vor fi accentul care dau efect tinutei. Nu va fi nevoie sa adaugi accesorii, deoarece este o rochie indeajuns de incarcata.

Site: www.bellemama.ro

Rochia Olian Patti Chiffon Maternity Maxi de la Due Maternity 

Rochia lunga si neagra de la Due Maternity poate fi purtata atat la evenimente casual, cat si la ocazii mai speciale. Un accent deosebit este dat de partea din voal transparent care porneste de sub bust si se intinde pana la glezne. Accesorizata la pantofi cu toc poate fi purtata la o petrecere, iar cu sandale joase este potrivita pentru o zi la shopping.

Site: www.duematernity.com

Rochia Sweetie coral de la Chic Mama 

Este o rochita chic si feminina recomandata pentru a fi purtata la serviciu. Aceasta tinuta va emana feminitata si poate fi accesorizata cu o pereche comoda de balerini. Materialul este compus din 75% bumbac, 22% poliamida, 3% elastan, fiind racoroasa si elastica pentru a-ti mari confortul.

Site: www.chicmama.ro

Rochia Fantasia Berry de la Mamma Shop 

Rochia Fantasia Berry de la Mamma Shop

Culoarea sa roz fuchsia te va scoate cu siguranta din anonimat la orice eveniment vei merge. Este o rochie mai potrivita pentru o ocazie speciala, iar panglica laterala iti va permite sa ajustezi rochia in functie de momentul sarcinii. Vei putea sa o porti cu succes si dupa ce vei deveni mamica.

Site: www.mammashop.ro

Rochia Blue Rose de la Jolie Maman 

Rochia Blue Rose de la Jolie Maman

Rochita Blue Rose este diafana si romantica fiind o alegere confortabila, dar si sofisticata. Este o rochie versatila care poate fi purtata atat la birou, cat si la o ocazie mai speciala, in functie de accesoriile pe care i le adaugi.

Site: www.joliemaman.ro

Rochia Ivybridge de la Isabella Oliver 

Ivybridge

Aceasta rochie vine in trei variante de culori - albastru, rosu si gri. Materialul sau elastic o face extrem de confortabila, in timp ce croiul o face deosebita si o recomanda chiar si pentru o ocazie mai speciala. Este potrivita atat pentru o petrecere de zi, o iesire la un brunch cu prietenele sau chiar o zi la birou.

Site: www.isabellaoliver.com

Rochia Rachel in Dusty Rose Floral by Lilac de la Bella Blu Maternity 

rachel-maternity-dress-in-dusty-rose-floral-by-lilac-4

Nuanta sa roz pal si imprimeul floral fac din aceasta rochita o tinuta varateca, racoroasa, care ne duce cu gandul la zilele de concediu.

Site: www.bellablumaternity.com

Rochia Jessica Simpson de la Motherhood Maternity

Rochia Jessica Simpson

Aceasta rochie alba este potrivita pentru o ocazie speciala si pentru zilele calduroase de vara. Materialul sau ce aduce aminte de textura dantelei o face confortabila si ii da un aer romantic.

Site: www.motherhood.com

Rochia Isabella Oliver de la A Pea in the Pod

Rochia Isabella Oliver

Este o rochie deosebita pentru o ocazie deosebita. Potrivita pentru o nunta, un botez, sau orice alt eveniment unde e obligatorie tinuta black-tie, rochita Isabella Oliver este o alegere eleganta care nu te va lasa sa treci neobservata.

Site: www.apeainthepod.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide Rochii gravide

Articole recomandate

Citeste si despre