Top 12 costume de baie pentru gravide

/ / Modificat: 2015-08-18
Top 12 costume de baie pentru gravide

Perioada in care o femeie este insarcinata este una unica, la finalul careia familia se imbogateste cu inca un membru. Este o perioada extrem de frumoasa si speciala, si, de ce sa nu recunoastem, si una dificila pentru orice femeie.

In timpul celor noua luni de sarcina medicii recomanda sa fii relaxata, sa uiti grijile si stresul. Si ce poate fi mai relaxant decat o saptamana in concediu la mare sau o duminica la piscina? Soarele si apa iti vor face bine cu siguranta, mai ales in zilele prea calduroase cand mercurul din termometre urca spre temperaturi de peste 30 de grade.

Pentru a te bucura de o zi de plaja trebuie sa ai insa si outfitul potrivit. Nu uita de crema cu un factor de protectie ridicat si de o palatie care sa te protejeze de insolatie. Costumele de baie potrivite pentru femeile insarcinate sunt cele care ofera suportul necesar in zona burticii si a bustului, dar care este si comod si ofera lejeritatea de care ai nevoie pe plaja si in apa.

Materialul trebuie sa fie unul foarte elastic pentru a se potrivit perfect pe formele tale intr-o continua schimbare. Nu e recomandat sa alegi costume de baie cu insertii metalice, ele ar putea sa iti irite pielea si cu siguranta nu iti doresti o astfel de probleme tocmai in concendiu si tocmai in perioada sarcinii cand ai atat de multe de care trebuie sa te preocupi.

Noi iti prezentam 12 costume de baie pentru gravide din care sa alegi.

Costum de baie pentru gravide Marina de la Mama Boutique

Este un costum de baie tip tankini (format din slip si top) care aduce aminte de uniformele marinaresti, cu alb si bleumarin. In plus, este fabricat dintr-un material anti UV. Decolteul este unul generos pentru a te bronza uniform, iar bretele sunt detasabile.

Costum de baie Apataki de la Happy Mommy

costum_de_baie

Este un costum intreg in combinatie de alb cu negru din material compus din 75% poliamida si 25% elastan. La acest costum poti purta si un pareo in aceeasi combinatie de culori, care se asorteaza perfect.

Costum de baie negru cu roz de la Decathlon 

costum-inot-intreg-gravide-romane-negru

Acest costum de baie in combinatie de negru cu roz este realizat dintr-un material compus din 80% poliamidă si 20% elastan, in timp ce dublura este 100% poliamida. Are cusaturi confortabile si discrete care nu te vor incomoda pe plaja sau in apa, bustiera pe interior si insertii sub bust pentru o sustinere mai buna.

Costum tankini de la Bon Prix

costum-tankini-pentru-gravide

Compus din doua piese, un top in combinatie de alb cu negru si boxeri negru, acest costum este realizat din 80% poliamida, 20% elastan, iar captuseala este 100% poliester. Bretelele se leaga la ceafa dand libertate pentru a le regla in functie de nevoi.

Costum tankini de la Motherhood

Este un costum de baie de tip tankini roz si vesel, perfect pentru zilele de vara in care vrei sa lenevesti la plaja sau la piscina. Costumul are bretele detasabile pentru a nu crea urme inestetice atunci cand te bronzezi, iar cand inoti pentru a avea parte de mai mult suport le poti atasa cu usurinta.

Costum de baie intreg de la Astratex 

Acest costum de baie intr-o combinatie de roz cu negru este unul din material flexibil (85% poliamida, 15% elastan) pentru a-ti da libertate de miscare. Cupele sunt intarite insa nu au balene pentru a nu te incomoda. Bretelele se leaga la ceafa.

Costum de baie pentru gravide Anita

costum_de_baie_anita

Acest model de costum de baie este format din doua piese, slip si maiou, si este confectionat din microfibra. Materialul costumului este alcatuit din 30% elastan si 70% poliamida.

Se va potrivi pe intreg parcursul sarcinii, fie ca te afli in trimestrul al doilea sau al treilea si iti va oferi suficienta libertate de miscare pentru a te bucura de concediul la mare.

Costum de baie din doua piese de la Mother Care

Modelul din doua piese de la Mother Care are un slip cu talie inalta potrivit pentru a-ti sustine burtica. Spre deosebire de tankini sau de costumul de baie intreg, acesta ofera mai multa libertate de miscare pentru ca are mai putin material si iti va oferi si un bronz mai frumos. Bretelele se leaga dupa gat si sunt detasabile.

Este confectionat dintr-un material cu 78% poliester si 22% elastan.

Costum de baie Shima de la Mami Cool

costum baie Shimajpg

Acesta este un costum de baie intreg ce iti va oferi sustinerea si confortul de care ai atata nevoie in aceasta perioada. Este de culoare neagra, si este binecunoscut fapul ca aceasta culoare subtiaza, creand iluzia unei talii mai subtiri, cu toate ca acest aspect nu ar trebui sa te preocupe prea mult in lunile de sarcina.

Bretelele sunt reglabile, astfel incat sa se potriveasca perfect formelor corpului tau. Materialul din care este confectionat are o compozitie de 80% poliamida si 20% elastan.

Tankini de la Due Maternity

Acest tankini vine in trei variante, culoarea corai, negru sau cu imprimeu floral. Este un model fermecator, in mod special din cauza topului mai lung cu pliuri la capete. Bretelele late iti vor oferi sustinerea necesara si se vor lega la ceafa pentru ca tu sa le ajustezi dupa nevoi.

Tankini de la Bella Blue Maternity

Costumul de la Bella Blue Maternity este confectionat din 60% nailon, 35% poliester si 5% spandex. Topul are un impreimeu modern si placut in combinatia de alb cu bleumarin, in timp ce slipii sunt uni, bleumarin. Bretelele late se leaga la ceafa pentru ca tu sa ajustezi marimea in functie de formele corpului tau.

Tankini incretit in lateral de la A Pea in the Pod

costum_de_baie_roz

Imprimeul acestui tankini este unul deosebit, iar incretitura din lateral iti va oferi mai multa liberatate de miscare. Bretelele sunt detasabile pentru a nu lasa urme atunci cand te bronzezi, insa le poti pune inapoi cu usurinta pentru cand vrei sa faci o tura de bazin si ai nevoie de mai multa sustinere.

Nu ai gasit un costum de baie potrivit pentru tine? Cauta aici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre