O toamna plina de stil cu ECCO

/ / Modificat: 2009-09-17
O toamna plina de stil cu ECCO





 

ECCO lanseaza doua modele vedeta ale colectiei de Toamna - Iarna 09, ECCO Granada si ECCO Hamilton. Cele doua game includ atat botine cat si pantofi de toamna.Toamna inseamna multe frunze uscate ruginii, care se rotesc si danseaza in aer, iar apoi se aseaza ca un covor si ne rasfata la fiecare pas picioarele incaltate in pantofi ECCO.

Nimic nu poate fi mai placut decat o zi de toamna in care sa te simti minunat mergand catre birou sau plimbandu-te intr-o pereche de botine ECCO Granada sau de pantofi ECCO Hamilton.

 ECCO Granada

Cu un design englezesc clasic, toc de 75 mm, caramb lucios si moale si o captuseala din piele cu aspect metalizat, modelul ECCO Granada este modern, extrem de feminin si, in acelasi timp, adauga un glamour old-school oricarei tinute. Interiorul moale, confortabil si care absoarbe umezeala creeaza climatul perfect pentru picioarele tale. Pret: 399, 9 RON.

 ECCO Hamilton

Cu un design inspirat din formele elegante ale scolii britanice, botinele inalte peste glezna si pantofii ECCO Hamilton sunt modele clasice vesnic in tendinte. Pielea de calitate superioara, fina, de culoare neagra sau maronie, dar si captuseala si talpa flexibila, asigura confortul maxim pentru intreaga zi. Pret: intre 399, 9 RON - 549,9 RON.

Mai multe detalii pe www.ecco.com.

17 septembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre