O mireasa insarcinata. Alegerea tinutei

/ / Modificat: 2012-03-15
O mireasa insarcinata. Alegerea tinutei





 

Vei fi o mireasa insarcinata si ai nevoie de ajutor in alegerea tinutei? Citeste mai departe pentru a afla cum sa iti alegi rochia si pantofii pentru ziua nuntii.

Nu-i asa ca ti-ai dorit intotdeauna sa fii mireasa? Numai ca acum, cand astepti un copil, nu ti se pare ca vei mai avea parte de nunta ta de vis – in primul rand, cum ai sa faci sa imbraci rochia de mireasa?

Nu-ti face nicio problema, este foarte usor sa ai parte de nunta visurilor tale – si de rochia potrivita.

In primul rand, trebuie sa te gandesti la ce fel de rochie de mireasa iti doresti sa porti …si in ce luna de sarcina vei fi cand o vei imbraca.

O alta chestiune de luat in considerare inainte de a cumpara o rochie este unde se va tine nunta si in ce sezon – materialele si lungimea rochiei vor alese cu grija daca este vorba, spre exemplu, despre o nunta in plina iarna sau pe plaja.

Daca vei fi in primele luni de sarcina, atunci nu e nevoie sa-ti faci griji-poti sa alegi orice stil iti place si iti sta bine, atata vreme cat burtica este inca mica. Eventual, alegi o rochie cu un numar mai mare decat ai purta de obicei, pentru a ti se potrivi confortabil in ziua cea mare.

Deoarece nu poti sa prezici cat de repede sau de mare se va dezvolta burtica, e bine sa stai departe de rochii cu crinolina si corset. Nu vor face decat sa-ti accentueze talia ingrosata si nu sunt prea confortabile pentru o femeie insarcinata.

Unul dintre stilurile cele mai populare pentru viitoarele mamici care se pregatesc de nunta este rochia cu talie "empire", pornind imediat de sub sani. Cu o taietura lejera si eleganta, acestea creeaza o silueta frumoasa.

E bine, in acelasi timp, sa stii ca ai libertatea sa-ti pui in valoare corpul, la fel ca oricare alta femeie.

Rochia ta trebuie sa aiba un decolteu care sa iti puna in valoare pieptul, maneci scurte sau bretele care sa iti evidentieze bratele (daca nunta are loc iarna, e bine sa te gandesti la ceva de pus pe deasupra rochiei, cum ar fi un bolero).

In fine, nu trebuie niciodata sa uiti de pantofi- nu vei mai putea purta pantofi cu toc foarte inalt, insa nimeni nu-ti interzice sa gasesti un stil confortabil si sexy in acelasi timp.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre