Trucuri vestimentare pentru gravide

/ / Modificat: 2013-11-18
Trucuri vestimentare pentru gravide

Femeile gravide cred ca, pe masura ce le creste burtica, investitia in haine nu mai este atat de necesara, putand adapta cateva modele deja existente, cumparand o salopeta pe care o vor purta continuu sau apeland la hainele sotului!

Iata cateva trucuri la moda prin care vei economisi si banuti si te vei alege si cu o garderoba... dupa nastere!

Daca vrei sa ai parte de tinute cat mai chic si moderne in perioada sarcinii, dar fara sa ramai cu prea multe astfel de piese vestimentare dupa ce vei naste, afla ca se poate! In plus, investitia din timpul sarcinii s-ar putea transforma intr-o adevarata garderoba post-sarcina, foarte la moda si extrem de chic!

Lenjerie intima potrivita si sexy

Daca esti insarcinata nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi.

Si chiar daca ai nevoie de un anumit tip de sutien care sa se adapteze nevoilor tale din aceasta perioada, poti profita de faptul ca vei avea sanii mai voluminosi pentru a-i pune in evidenta in anumite decolteuri prin alegerea unor sutiene atractive si care sa ti se potriveasca.

Adapteaza-ti marimea slipului si a sutienului pe masura ce iei in greutate! Nu accepta sub nicio forma sa te stranga slipul, sa preseze pe burtica sau sutienul sa iti preseze sanii.

Nu te infige in garderoba partenerului tau!

Este foarte sexy sa te imbraci in zorii diminetii cu o camasa de-a lui in timp ce luati cafeaua impreuna, insa nu este deloc estetic sa iesi cu hainele lui pe strada. Unele femei adopta chiar si blugi, pantaloni sau ghete de la barbati. Nu este deloc in tendinte si nu arata nici foarte bine! Subliniaza-ti silueta cu tinute feminine si stilate pentru aceasta perioada!

Nu iti achizitiona cele mai mari masuri!

Stii ca burtica va lua foarte mult in volum, insa nu este cazul sa cumperi masuri gigante. Fiecare femeie are propria conformatie, iar genul de haine extra-large nu se potriveste oricarei femei.

Vei arata ca un sac si se va crea impresia ca ti-ai luat pe tine ce ai apucat, fara nicio noima!

Accepta-ti proportiile corpului si imbraca-te in haine care sa-ti puna in valoare atuurile: sanii, posteriorul, umerii, spatele etc., altele decat talia si abdomenul, dar fara a cadea in capcana masurilor extra-large.

Printuri si culori cat mai variate

Acorda credit culorilor si joaca-te cu ele! Desi femeile au tendinta sa se imbrace mai mult in alb si negru sau in culoarea jeansilor, acestea au un aspect plictisitor si monoton. Pe cand o rochita inflorata, lunga, larguta sau o bluzita cu printuri te pot face o adevarata printesa si iti pot da gingasia specifica unei femei gravide!

Foloseste-te de accesorii pentru a transforma hainele!

Daca nu ai foarte multe optiuni de haine sau nu iti permiti sa investesti intr-o garderoba extrem de bogata, afla ca accesoriile iti pot transforma complet un simplu maiou, oferindu-ti sansa de a-l purta atat intr-o tinuta sport, cat si intr-una eleganta.

Sa luam un maiou simplu, de culoare alba – il poti purta asa cum este cu un jeans, sau ii poti pune o curelusa (nu foarte stransa) la baza taliei, o brosa supradimensionata, niste margelute, cateva bratari pe o mana si il poti purta si cu o fustita mai eleganta si cu un pantofior cu toc.

Transforma banalul alegerilor vestimentare din sarcina in adevarate tinute in pas cu moda!

Salopetele

Sunt cele mai intalnite optiuni la gravidute si nu fac rau, pentru ca sunt extrem de versatile; poti gasi o multime de modele si culori si le poti purta si dupa nastere, fiind foarte la moda salopetele supradimensionate accesorizate cu o curea in talie, niste tocuri si o esarfa chic. Poti face asta si cu salopetele scurte si cu cele lungi. Iar daca vrei sa le porti pe cele scurte chiar si in perioada rece, de toamna, o poti face cu dresuri colorate sau colanti pe dedesubt. Vei fi foarte draguta!

Sfatul nostru este sa te orientezi spre cele lungi, mai ales ca vine sezonul rece si pentru ca jumpsuit-urile (sau salopetele) sunt tendinta sezonului.

Rochite si bluzite baby-doll

Vor arata intotdeauna cel mai bine pe gravidute, iar stilul baby-doll este cum nu se poate mai potrivit in aceasta situatie, dar si dupa nastere. Daca in timpul sarcinii, nu vei suporta cureaua in talie sau centura, dupa nastere acestea vor constitui cheia tranformarii tinutei intr-una la moda.

Acelasi lucru se intampla si cu bluzitele in acest stil, care pot fi purtate fara probleme in sarcina, precum si ulterior ei. In cazul bluzitelor, asa cum am mai spus, profita de sanii generosi pe care ti-i ofera sarcina si pune-i in evidenta prin decolteuri sexy!

Tot in privinta bluzelor, poti opta sa iti pui in evidenta si spatele, daca silueta iti permite. In plus, umerii si bratele pot fi un atu pentru o femeie gravida. Opteaza pentru bluzite care sa atraga priviri in partea de sus a corpului.

Mai nou, stilistii recomanda si purtarea bluzitelor si rochitelor mulate care pun in evidenta burtica. Acest trend a aparut mai ales dupa socanta, dar frumoasa aparitie a lui Heidi Klum in rochie de sirena, insarcinata in aproape 9 luni. Se pare ca este la moda sa iti expui burtica, asa ca nu ezita sa o faci, dar fara sa pui presiune pe abdomen, pentru a nu dauna sarcinii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trucuri

Articole recomandate

Citeste si despre