Trucuri de moda si stil in sarcina

/ / Modificat: 2017-01-04
Trucuri de moda si stil in sarcina

Trucurile de moda si stil din sarcina te ajuta sa iesi din cotidian si sa afisezi un aspect adaptat celor mai noi tendinte in moda. Nu trebuie sa devii comoda in vestimentatie odata cu cresterea burticii, ci trebuie sa alegi cele mai sic si stilate hainute pentru a fi in pas cu moda.

Nu iti acoperi corpul din cap pana in picioare

Chiar daca trupul tau se transforma pe masura ce avansezi in sarcina, nu inseamna ca trebuie sa iti acoperi fiecare particica de piele. Nu este nimic rusinos sau inestetic in a afisa un decolteu sau un gat sexy ori niste picioare frumoase. Alege bluzite si fustite cu vedere la piele, pentru a pastra un aspect feminin si stilat in acelasi timp. Pune accentul pe decolteuri (merita sa scoti in evidenta sanii in sarcina) si pe fustite care sa-ti puna in evidenta picioarele.

Alege bluze si rochite care scot in evidenta burtica

Rochiile si bluzele de gravida tip "baby doll" au inceput sa iasa din tendinte. In plus, multe dintre ele te pot face sa arati mai voluminoasa decat esti in realitate.

Gravidele pun, mai nou, accentul pe evidentierea burticii pe masura ce aceasta ia propertii si nu pe ascunderea ei. Alege bluzite sau rochii care scot in evidenta forma ei. Pana la urma, de ce sa o ascunzi? Arata lumii ca esti insarcinata... este o perioada minunata din viata ta!

Atentie, nu purta hainute care sa puna presiune foarte mare pe abdomen. Acestea nu trebuie sa fie foarte stramte, ci mai degraba supraelastice si sa se muleze usor pe burtica.
haine_moda_sarcina
Poarta pantaloni skinny

De ce se crede ca atunci cand esti insarcinata trebuie sa alegi cei mai largi sau evazati pantaloni de pe piata? Daca inainte de a ramane insarcinata erai adepta pantalonilor mulati, care sa iti scoata picioarele si posteriorul in evidenta, nu renunta! Nu ai de ce! Atata timp cat te simti confortabili in ei si ai grija sa sa nu te stranga la burtica, sunt o optiune sigura si la moda.

Mergi pe mana culorilor tari

Culorile sunt o parte esentiala din garderoba de gravida a unei mamici moderne si in tendinte. Nu te limita la culori neutre, care sa iti ascunda burtica sau sa nu atraga atentia asupra ta. Nu ai de ce sa faci asta. Gravidele imbracate colorat sunt simpatice si dragalase. In plus, culorile tari, metalice si cat mai puternice au inceput sa predomine atat in sezonul cald, cat si in cel rece de toamna sau iarna. E clar, se poarta culorile!

Alege imprimeurile sau elementele decorative pentru haine

Nu te sfii sa mergi pe mana imprimeurilor. Nu iti face griji ca te fac sa arati ca un balon sau ca esti incarcata. Atata timp cat ai grija ca acestea sa nu fie exagerate, este in regula sa le porti. De exemplu, daca ai o bluza cu model sau cu accesorii atasate, evita sa iti iei si pantaloni care sa aiba imprimeuri. Este prea mult intr-o singura tinuta si vei obtine un aspect haotic. Pantalonii trebuie sa fie intr-o singura nuanta si fara niciun model, pentru a armoniza tinuta.
tricou_veste_fetita

Ascunde imperfectiunile cu accesorii si bijuterii

Chiar daca silueta ta a inceput sa se deformeze mai mult decat credeai, iar unele zone sunt ti se par destul de inestetice, nu te ingrijora. Daca pe hainute care sa le ascunda nu te poti baza foarte mult, atunci magnetizeaza privirile celor din jur cu bijuterii si accesorii. Alege accesorii de mari de dimensiuni - margele mari, cercelusi supradimensionati sau bratari multiple. Acestea nu numai ca distrag atentia de la silueta, dar scot si tinuta din banal si ofera un plus de stil.

In sezonul rece nu trebuie sa iti lipseasca esarfele, la mare cautare, si gentile supradimensionate.

Continua sa porti pantofi cu toc

Daca esti obisnuita sa porti tocuri si nu ai probleme de confort si comoditate, atunci sarcina nu va fi o piedica in calea placerii tale. Cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o respecte pantofii la gravide este confortul si siguranta. Daca te simti bine purtand tocuri si ai suficienta experienta incat sa nu existe un risc prea mare de cadere sau sa iti sucesti vreo glezna, atunci fa-o.

Ai putea opta insa pentru toculete ceva mai mici si mai groase si pentru pantofi inchisi, cu barete de sustinere care sa-ti tina piciorul cat mai fix in ei.

Foto: www.theiconconcierge.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda sarcina Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre