Gravidutele cu ce se imbraca de Craciun?

/ / Modificat: 2013-12-04
Gravidutele cu ce se imbraca de Craciun?

Vestea ca peste cateva luni te vei transforma din femeie in mamica iti schimba viata in multe feluri. Te face mai atenta la ceea ce faci, la ceea ce mananci, la ce ai in jur; iti schimba modul de viata, perceptia (in fond, acum incepe sa se faca simtit instictul matern) si iti schimba si garderoba. Mai mult, garderoba iti da batai de cap cand vine vorba de un eveniment. 

Inainte, shoppingul era o placere. Ieseai singura, cu prietenele, cu partenerul,  intrai in magazine, probai, cumparai.  Oferta de rochite lungi, scurte, negre, colorate, elegante, de seara sau de cocktail era indestulatoare si alegerile relativ usoare. De cand burtica a inceput sa se vada, datele problemei se schimba. Plimbatul prin magazine devine obositor, cheful de shopping este si nu este, si in paleta de hainute disponibile cu greu gasesti ceva pe gustul tau.

Si acum ca vin Sarbatorile, vine Craciunul, cu ce te imbraci? Ce hainuta te face sa te simti bine, sa arati bine, sa iti puna in valoare burtica si acea renumita "stralucire de sarcina"?

Masa de Craciun in familie

rochie-woolyTe duci in vizita la ai lui sau la ai tai. Unul dintre acele momente in care familia mare se reuneste. Alegerea poate fi o rochie chic, simpla, rosie ca floarea Craciunului: Wooly are forma literei A si s-ar putea sa iti aduca aminte de anii 60.

E usor de imbracat, usor de asortat si e dintr-un material moale, calduros (contine si fibre de lana de oaie). Poart-o cu un cardigan, blazer alb sau bej si vei atrage toate privirile.

In plus, rosul e o culoare care energizeaza, care exprima vitalitate, senzualitate, pofta de viata!   

In oras, cu prietenele

rochie-cookieDincolo de agitatia legata de cadouri si de treburi care trebuie facute pana la sfarsitul anului, perioada Craciunului inseamna mai mult pentru tine si pentru revazut persoane dragi. Esti  invitata la o cafea, in oras, unde te asteapta cateva ore placute de sporovaiala cu fetele.

E un moment perfect sa iti arati burtica in crestere in rochia Cookie. E una dintre acele piese de vestimentatie in care te simti foarte feminina si gratioasa. Posibil din cauza manecutelor intoarse, a taieturii decolteului sau a bulinelor. Materialul e o combinatie echilibrata de bumbac cu fibre sintetice si se simte foarte placut pe piele. Asorteaz-o cu o curea rosie si un zambet cald!

In afara orasului, in vacanta

rochie-snowyUnii prefera sa petreaca sarbatorile in familie, dar nici un Craciun undeva departe, la munte, intr-o cabanuta de vis, nu suna rau. Din contra. Daca partenerul ti-a facut o surpriza sau daca te-ai hotarat sa-l porti pe bebe din burtica peste mari si tari, pune in bagaj si rochita Snowy.

Datorita numelui si texturii, e piesa vestimentara icon pentru aceasta perioada. Are un decolteu asimetric, care se regleaza din fermoar, maneci lungi, ca lungime e deasupra genunchilor. Farmecul insa e dat de textura si de culoarea gri perlat. 

O poti purta pe drum, in masina, la plimbare sau la acea cina traditionala promisa. Asorteaz-o cu o caciula haiosa, tricotata. Cu un ciucure sau mai multi.

Cina romantica

rochie-orinaDaca masa de Craciun nu va fi un pranz, ci o cina, daca nu va fi traditionala, ci va fi ceva modern si fusion, intr-un local select, vei dori sa arati de milioane. Pentru asta ai nevoie de o dispozitie buna, o pereche de ceicei stralucitori si rochia Orina.

Aceasta rochie e una foarte indrazneata datorita culorii – rosu-corai – foarte sexy si stylish. Lungimea este medie, manecile trei sfeturi, materialul este foarte moale si placut la atingere. Sansele sunt ca tu sa fii nu doar cea mai fermecatoare gravida din incapere, ci cea mai fermecatoare femeie din incapere.

Bineinteles, mai sunt si alte optiuni. Si le poti proba pe toate in showroom-ul Mama Boutique!

logo Mama Boutique

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre