Cum alegem cele mai frumoase haine pentru gravide?

/ / Modificat: 2019-02-20
Cum alegem cele mai frumoase haine pentru gravide?

Ti-ai dorit atat de mult ca cele doua liniute sa apara pe testul de sarcina. Visul ti s-a indeplinit si, pe masura ce burtica isi face aparitia esti atat de fericita!

Te simti frumoasa si radianta si iti doresti ca hainele pe care le poti sa reflecte acest lucru.

Daca nu stii de unde sa incepi sa cauti haine de gravide, noi am pregatit un ghid perfect pentru tine. Vei avea nevoie de rochii de gravide, pantaloni, blugi sau costum de baie pentru gravide si pijamale pentru gravide – pe cele din urma vei ajunge sa le porti cel mai mult in ultimele saptamani.

Pantalonii pentru gravide de care avem nevoie in cele 9 luni de sarcina

Pentru ca sunt practici si comozi, la inceput ne vom simti cel mai bine in pantaloni pentru gravide. Majoritatea prezinta talie elastica, inalta sau mai joasa, talie care se va ajusta pe masura ce burtica noastra va creste.

Ca sa fii asigurata pentru orice ocazie, ai nevoie de:

  • pereche pantaloni office gravida – pentru birou
  • pereche blugi gravide, pentru timp liber si zilele casual
  • pereche de colanti gravide, pe care ii vei purta in timpul liber, in parc, in vizite.
pantaloni-gravida-office-tailored5

Rochii gravide si rochii gravide elegante, perfecte pentru ocaziile speciale

In perioada celor 9 luni sau aproximativ 40 de saptamani, vei dori cu siguranta sa te simti feminina si sa radiezi intr-o tinuta vesela sau senzuala. Pe Hotmama.ro poti alege din peste 100 de rochii de gravide, ce iti vor flata noua silueta.

Fie ca iti doresti o rochie eleganta de gravida sau o rochie casual, pe care sa o porti in zilele cu soare, alegerea marimii potrivite este deosebit de importanta.

Pentru ca hainele de gravide au un croi special, daca vei comanda online, cel mai bine este sa alegi marimea care te avantajeaza in functie de circumferinta bustului.

Acesta creste si el in sarcina si, de aceea, uneori este posibil ca marimea de dinaintea sarcinii sa nu mai corespunda.

Consulta astfel tabelul de marimi si astfel te vei bucura de marimea care te va avantaja.

In sezonul evenimentelor, vei fi invitata la diverse petreceri, nunti sau botezuri. Cu siguranta vei dori sa participi, sa imparti cu toti cei dragi bucuria ta. De aceea, specialistii in haine pentru gravide Hotmama iti recomanda sa alegi o rochie special croita pentru aceasta perioada a vietii tale si, eventual, aceasta sa prezinte si spatii discrete pentru alaptat. Asta ca sa o folosesti si in perioada maternitatii, cand vei merge cu bebe peste tot.

rochie-gravida

Pijamale gravide si camasi de noapte

Chiar daca ziua la serviciu poate fi doar de 6 ore in perioada in care suntem insarcinate, in ultimele luni, de-abia asteptam sa ajungem acasa si sa ne odihnim spatele si burtica.

Vrem sa stam confortabil, in pijamale fine sau din bumbac moale si, de ce nu, sa aratam bine in acelasi timp.

Unii ar spune ca e usor imposibil insa cu pijamalele si camasile de noapte potrivite pentru gravide si alaptare, totul este mult mai usor.

Aici chiar iti recomandam o pijama cu talie inalta si ajustabila si cu functie de alaptare. O vei putea purta la spital, inainte si dupa nastere.

Talia inalta si reglabila te va ajuta atunci cand burtica atinge dimensiunea maxima dar si apoi, dupa nastere, intrucat nu va deranja o posibila operatie prin cezariana.

Iar spatiile pentru alaptat te vor ajuta sa ii oferi rapid acces lui bebe la san.

Daca insa te numeri printre doamnele care prefera un look sexy si hot, un neglijee din cele mai fine materiale te va insoti cu drag in dormitor.

camasa-alaptare-Nude-midnight-in-paris1

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide Alegere haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre