Cu burtica in vacanta de iarna

/ / Modificat: 2014-12-12
Cu burtica in vacanta de iarna

A venit vremea rece, burtica creste si  tu ai chef de duca. Sau nu neaparat chef de duca, dar vin Sarbatorile si ai planuit de mult timp o escapada romantica intr-un oras din centrul Europei, cu targ de Craciun, desi nu stiai pe atunci ca nu o sa fiti doi, ci doi si jumatate.

Ai stabilita destinatia, traseul, rezervarile si urmeaza bagajul. Si aici iti putem da noi o mana de ajutor, in calitate de specialist in haine pentru gravidute.

Munte

Daca vrei sa-l faci pe bebe sa iubeasca mirosul de brad si de fum inca din burtica si ai in plan o tura la munte, pune in bagaj niste colanti de graviduta, pantalonii de ski (chiar daca nu se inchid, foloseste o centura de gravida, ce vine pe deasupra ), un plover sau un cardigan calduros si o geaca lunga precum Arctica sau Winter.

Poti sa te bucuri de zapada sau puteti sa stati pe banca, cu o ciocolata calda in mana, si sa-l admirati amandoi pe tati cum se da pe skiuri.

geci

City break

Paris e minunat oricand, dar Viena, Salzburg, Budapesta sau Nuremberg au o magie aparte si asta datorita targurilor de Craciun. Imagineaza-ti o plimbare pe stradutele pietruite, vechi de secole, care se aduna toate in piata centrala inundata de lumina si buticuri cu tot felul de decoratiuni si obiecte handmade. O poveste!

Cum te imbraci ca sa-ti fie cald toata ziua? Pe langa dresurile de graviduta - care sunt un must have! – alege o pereche de blugi sau pantaloni cu banda de sustinere a burticii. Pe deasupra ia geaca Daria sau  paltonasul Toffe Coat. Vrei sa te simti mai feminina? Printre rochiile noastre calduroase se numara Wooly Graphite sau Lulu.

rochii

Exotic

Daca in schimb ti-ai propus sa ai parte un pic de soare si de multe grade in mijlocul iernii de aici si ai ales o destinatie exotica si calda, pune in bagaj o rochita lejera, midi, intr-o culoare simpatica, precum Menta (verde mentol) sau Ibiza (roz fucsia). Sau poti opta pentru o rochita alba, cu bretele,  decolteu in V si un pattern simpatic in partea de jos: Baxa.

In ce priveste costumele de baie, poti alege sa fii chic intr-unul intreg – Naos este negru cu bretele albe – sau unul din doua piese, violet, ce are o mica banda de sustinere a burticii.

vara

Pentru alte idei, te asteptam pe www.mamaboutique.ro sau in showroomul nostru din Floreasca, Bucuresti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre