Cele mai frumoase tinute de Sarbatori pentru gravide

/ / Modificat: 2012-12-17
Cele mai frumoase tinute de Sarbatori pentru gravide

Vin Sarbatorile! Asa cum spune si cantecul cu pricina, se apropie cu pasi repezi si cu zapada perioada cea mai frumoasa a anului, in care trebuie sa fim si noi frumoase, cu burtica sau fara burtica.

Faptul ca anul acesta avem si zapada de sarbatori, trebuie sa fie un motiv de bucurie si nu de ingrijorare ca nu avem cu ce sa ne imbracam, mai ales daca suntem insarcinate. Din fericire, MamaBoutique a pregatit si in acest anotimp tinute superbe pentru burticile in continua crestere, o varietate de culori si texturi potrivite pentru fiecare dintre voi.

Poti sa alegi o rochita potrivita pentru orice fel vei sarbatori Craciunul sau Anul Nou...

In rochia Bijou, vei fi exact ca o bijuterie langa bradul cu cadouri de la Mosu', iar pentru masa de pranz poti sa alegi linistita o rochie electrizanta ca Dacja Ultramarine sau Mirabella Corai.

Desigur, nu putem uita de noaptea cea mai importanta a trecerii dintre ani, unde iti recomandam cele mai sexy rochii pentru gravide: Giselle, Tessa sau Orina.

mama-boutique

Este cel mai potrivit moment sa-ti arati cu mandrieburtica. Cu siguranta Mos Craciun iti va face pe plac anul acesta si vei fi rasfatata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre