6 rochii negre, de graviduta, pentru noaptea dintre ani

/ / Modificat: 2013-12-19
6 rochii negre, de graviduta, pentru noaptea dintre ani

Indiferent de relatia pe care o ai cu moda si cu tendintele, in mod sigur ai auzit de little black dress – micuta rochie neagra, versatila, usor de accesorizat, care nu trebuie sa lipseasca din dulapul niciunei femei.

Pentru intampinarea lui 2014 iti propunem o serie de rochii negre (mai scurte sau mai lungi), care trebuie sa faca fata unei noi provocari: sa iti scoata in evidenta burtica de viitoare mamica!

Micuta rochie neagra, varianta classica - Cloe

cloe

Cloe se apropie foarte mult de ceea ce vor revistele de moda sa exprime prin little black dress. Este midi (pana la genunchi), are maneci scurte, usor bufante, si cateva pliuri care fac ca rochia sa se aseze foarte frumos pe burtica (indiferent de forma burticii).

Cu accesoriile potrivite, poate fi purtata atat la evenimentele sofisticate, unde trebuie sa fii la patru ace, cat si la petrecerile unde dress code-ul este mai relaxat.

Sclipitoare ca o bijuterie - Bijou

bijou

Bijou este o rochie scurta, jucausa, feminina in forma de A. Feminitatea rochiei este accentuata de aplicatiile de pe manecute, care o fac perfecta pentru cocktailuri. Pentru un aer chic, poarta o curea neagra, delicata, deasupra burticii, si o poseta plic simpla, cu paiete.

Sexy de sus pana jos – Tessa Evening

tessa

Lunga, fara maneci, dintr-un material fin in care se joaca lumina, Tessa Evening este rochia ideala de seara. Poart-o la evenimentele sofiscate si fii sigura ca o sa arati impecabil – si tu, si burtica in crestere. Mai mult, vei arata splendid in ea si dupa nastere, cand burtica va fi retrasa.

 

Un pic de glamour – Aida


aida

Midi, fara bretele, Aida este genul de rochie aparent simpla, sexy, al carei punct forte este combinatia decolteu - lungime. Gresit. Croiala Aidei este pusa in evidenta, prin contrast, de o centura handmade din paiete si, odata cu ea, si burtica ce creste.

Un fals conservator - Sara


sara

Rochie midi, cu maneci lungi, decolteu rotund – nu pare o varianta atragatoare pentru rochia de Revelion, nu? Si totusi ar trebui sa iei in considerare rochia Sara. Combinatia de materiale - in fata este aplicat un material ce imita pielea – si micul accesoriu de deasupra burticii transforma aceata tinuta cuminte, conservatoare, intr-una stilata si inedita. In plus, sa nu uitam ca pielea si imitatia de piele sunt sexy.

Sara este o rochie perfecta pentru sarcini de peste 24 de saptamani, cand burtica e vizibila. Poart-o cu un sirag de perle sau cu niste cercei masivi. 

Chic retro  - Lady Dark


lady dark

Daca tintesti spre un look retro-chic, cum iti suna o rochie midi spre scurta, cu maneci scurte, croiala baby doll, tesatura cu pattern usor proeminent si decolteu rotund? Combinatia este una feminina, jucausa, excelenta pentru petrecerile intre prieteni.

Asorteaz-o cu o curelusa subtire, neagra sau rosie, si cu un colier tip guler.

Te asteptam pe site-ul Mama Boutique sa iti alegi rochia care ti se potriveste. Si daca ai avut parte de multe Revelione in rochite negre, avem o varianta seducatoare pe rosu si una elegantissima pe un gri perlat.

logo Mama Boutique

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre