6 piese vestimentare pe care orice femeie insarcinata trebuie sa le aiba

/ / Modificat: 2017-12-22
6 piese vestimentare pe care orice femeie insarcinata trebuie sa le aiba

Faptul ca ai ramas insarcinata nu trebuie sa insemne ca timp de noua luni de zile o sa te imbraci doar cu blugi pentru gravide ori cu salopete. Burtica de gravida nu este nicidecum un impediment in calea modei. Poti sa fii o graviduta cu stil, daca stii ce haine sa porti.

Haine pe care orice femeie insarcinata trebuie sa le aiba

In primele luni de sarcina nici nu trebuie sa iti faci prea multe griji in legatura cu vestimentatia, pentru ca burtica nici nu se observa. Abia pe masura ce sarcina avanseaza este nevoie sa iti adaptezi garderoba si sa gasesti haine confortabile, dar care sa iti si placa. Iata ce piese vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeii insarcinate:

Cardiganul

Cardiganul este un prieten nelipsit al femeilor insarcinate, pentru ca le ofera lejeritate in miscare, este confortabil si poate fi purtat atat cu pantaloni, cat si cu fuste. Iar paleta de culori in care se gasesc cardiganele este una variata.

Pe sub cardigan poti sa porti cam orice tip de camasa sau bluza, pentru ca este o combinatie perfecta.

Pardesiu

Pentru sezonul rece, un pardesiu este intotdeauna potrivit, mai ales daca esti in primele luni de sarcina. Este chic si il poti purta atat pe deasupra unei tinute formate din sacou si pantaloni, cat si peste o rochie.

In cazul in care iarna te prinde in ultimele luni de sarcina si nu vrei sa investesti intr-un pardesiu, cumpara o geaca mai lunga.

Fuste din material elastic

In perioada sarcinii poti sa porti cu incredere si fuste confectionate din material elastic, care nu te incomodeaza. In partea de sus poti sa optezi pentru o camasa sau o tunica. De asemenea, exista si modele de fuste de tip creion pe care femeile insarcinate le pot purta atunci cand merg la birou.

O rochie tip camasa

Un alt obiect vestimentar pe care te poti baza pe perioada sarcinii, mai ales in primele luni, este rochia tip camasa. Este foarte comoda si versatila, putand fi purtata cu balerini, pantofi sport, tenisi, chiar si cu cizme sau botine. Rochiile tip camasa pot fi purtate si iarna, cu dresuri groase sau colanti, un cardigan si o geaca pe deasupra.

Trench-ul

Vedeta primaverilor si a zilelor de toamna, trench-ul poate fi purtat cu incredere si de catre femeile insarcinate, indiferent de marimea burticii. Este un obiect vestimentar care nu se demodeaza niciodata, este elegant, insa poate fi purtat si cu o vestimentatie compusa din blugi pentru gravide, pantofi sport si un tricou.

Rochite vaporoase

Perioada sarcinii iti da posibilitatea sa porti si rochii vaporoase, cu imprimeuri florale, foarte frumos colorate. Acestea nu numai ca iti dau un aer vesel, insa iti si ascund burtica, mai ales daca inca nu ai anuntat decat persoanele apropiate despre existenta sarcinii. In picioare opteaza pentru o pereche de sandale cu talpa joasa, pentru balerini sau chiar si pentru espadrile.

In dulap trebuie sa ai si o rochie neagra, versatila, pe care sa o poti imbraca la ocazii speciale, precum o aniversare sau o petrecere organizata de compania la care lucrezi. Rochia poate fi accesorizata cu o bijuterii oversized. 

Dupa cum vezi, nu este atat de greu sa integrezi in garderoba ta piese vestimentare chic, care sa te faca sa te simti feminina si in pas cu moda pe perioada sarcinii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravida Femeie insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre