Tinuta copiilor pentru scoala

/ / Modificat: 2011-04-13
Tinuta copiilor pentru scoala

Cu totii am urat uniformele din totdeauna asa ca nu le putem cere nici copiilor nostri sa le aprecieze mai mult.

Iar daca institutia de invatamant la care copilul este inscris nu cere o astfel de tinuta, esti libera sa-i creezi tu cele mai potrivite combinatii de haine pentru scoala.

E toamna asa ca o vestuta pusa peste camasa va fi de mare folos. Unde mai pui ca este si foarte sic, eleganta chiar si poate da impresia unei uniforme. Se poarta vestutele cu diferite imprimeuri: dungi orizontale, carouri, toate asortate cu modelul si culoarea camasii si a pantalonilor.

Pentru fetite, bentitele de par reprezinta un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca in special in acest sezon.

(Mamici, luati aminte: bentitele se poarta la orice varsta, iar sezonul acesta puteti fi in trend purtand chiar si voi bentite. Orice culoare, orice model, orice grosime se accepta!) Bentita poate fi purtata sic, peste breton, sau dimpotriva, poate fi folosita pentru a descoperi fruntea si pentru a ridica bretonul.

 
Desi se poarta cele mai indraznete culori si copiilor intotdeauna le vin bine, poate nu este tocmai potrivit sa-ti trimiti puiul la scoala intr-o camasa sau rochita in cele mai aprinse culori, dar poti face un compromis. Alege imprimeurile colorate! Floricele sau forme geometrice, toate sunt foarte potrivite, iar juniorul tau va fi in pas cu moda.

Nu uita de caciulita! Vremea se raceste si stim bine ca cei mici sunt mult mai sensibili decat noi. Pentru fetite, modelele sunt nenumarate si pur si simplu adorabile: o caciulita alba cu o floricica sau o fundita prinsa intr-o parte se va potrivi cu orice tinuta si cu siguranta micuta ta nu isi va dori sa scape de ea, ba dimpotriva, ii va face placere sa o poarte pe cap.

Daca ai un baietel incapatanat care refuza sa poarte caciula si mai invoca si faptul ca i se strica freza din cauza caciulii, poti opta cu succes pentru un hanorac cu gluga.

Cu siguranta cel mic va fi mult mai incantat de aceasta idee si va purta gluga, mai ales daca ii arati cateva fotografii cu vedete care poarta asa ceva si ii explici cat de bine ii vine si lui acest stil.

Tricourile stil polo, jachetele cu nasturi, jeansii sau colantii in cazul fetitelor sunt alte piese de rezistenta sezonul acesta. Nu uita sa le cumperi atunci cand mergi la shopping cu cel mic pentru scoala. Pantalonii sport, cu buzunare, sau cei cu imprimeuri stil camuflaj, asortati unei perechi de tenisi reprezinta si ei o varianta potrivita pentru tinuta de scoala a copilului tau.

Foto: www.childrensplace.com


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine copii

Articole recomandate

Citeste si despre