Tendinte de primavara in moda pentru copii, cu 20% reducere de la miniPrix

/ / Modificat: 2012-04-13
Tendinte de primavara in moda pentru copii, cu 20% reducere de la miniPrix

Tendintele de primavara 2012 in moda pentru copii dau startul schimbarii garderobei celor mici, dar si innoirilor de Paste. Fiecare prichindel trebuie sa aiba hainute noi de Pasti si sa poarte in sezonul de primavara doar tinute la moda!

De la bretele, papion, cravata si taioare colorate in tinutele de zi ale baieteilor si pana la paiete, culori tari, bulinute si detalii grafice in rochitele pentru fetite, tendintele in moda pentru copii sunt extrem de sic si interesante in acest an!

Am selectat pentru tine cele mai frumoase hainute pentru copii din cea mai tare colectie - miniPrix! Grabeste-te sa le achizitionezi, reducerea de 20% dureaza doar pana pe 14 aprilie 2012.

Elemente de noutate in moda pentru copii din primavara lui 2012

Elemente de noutate in moda pentru fetite

moda-fetite

Foto: trendfashionstyle.org

La fetite, moda din aceasta primavara este destul de complexa si extrem de viu colorata. Se poarta culorile tari, puternice - de la galben, albastru, portocaliu, verde si pana la clasicul roz, mov sau rosu, dar nu simple, ci in combinatii traznite in aceeasi tinuta.

Un element nou cu care vin designerii in tinutele pentru fetite sunt, pe langa celebrele bulinute, elementele grafice imprimate pe rochite sau bluzite - se poarta foarte mult dungile in aceasta primavara.

Imprimeurile cu inimioare, floricele si mesaje dragalase sunt, in continuare, la mare cautare, iar colantii veseli si imprimati raman in tendinte, pana la venirea sezonului cald, de vara, cand fetitele pot renunta definitiv la ei.

Imprumutate din moda pentru adulti, paietele sunt la mare moda in tinutele pentru copii, mai ales in tinutele elegante, pentru evenimente speciale. Se poarta rochitele incrustate cu paiete, extrem de vesele si viu colorate.

Si gentutele supradimensionate sunt elemente de noutate in tinutele de zi ale micutelor. Acestea inlocuiesc ghiozdanele si rucsacelele de mici dimensiuni si sunt obligatorii in tinutele lejere, de zi cu zi.

Accesoriile de tipul bentitelor, palariilor si esarfelor sunt esentiale si de nelipsit din tinutele de zi pentru sezonul de primavara 2012.

Recomandari de hainute si accesorii de fetite pentru primavara

Dupa ce ai aflat care sunt elementele de noutate pe care le aduc tendintele in acest sezon in moda pentru fetite, este timpul sa mergi la cumparaturi si sa alegi si combini cele mai sic si elegante haine si accesorii pentru micuta ta.

Nu uita, pune accentul pe combinatii vestimentare de culori traznite, pe colanti imprimati cu buline si alte elemente grafice si pe accesorii!

Colanti colorati

colanti colorati 

miniPrix.ro - 17.6 RON

Rochite imprimate

rochie-imprimata

miniPrix.ro - 20 RON

Jachete colorate

jacheta fetite

miniPrix.ro - 31.2 RON

Costumase vesele

set-copii

miniPrix.ro - 20 RON

Fustite colorate

fusta-colorata-copii

miniPrix.ro - 17.6 RON

Elemente de noutate in moda pentru baietei

Tinutele pentru baieteii de numai cativa anisori imprumuta in aceasta primavara o multime de elemente din moda pentru adulti.

Multe dintre propunerile marilor designeri din moda pentru cei mici, care impun tendintele pentru aceasta categorie de varsta, sunt inspirate din combinatiile de obiecte vestimentare si accesorii din tinutele pentru barbati.

Asadar, in aceasta primavara vom regasi in tinutele de zi ale baieteilor palarii, esarfe, cravate, papioane, asortate cu camasi, veste si pantaloni sport, pentru tinutele de zi cu zi.

Bretelele pentru pantaloni sunt un alt accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din tinutele prichindeilor in noul sezon. Asortate cu o camasa si un taior la moda, cu detalii pe coate, cu o palarie semieleganta, pantaloni colorati si tenesi sport, reprezinta una dintre propunerile la moda din acest an.

Un element de noutate in moda de primavara pentru baietei sunt culorile, care in trecut nu se regaseau foarte mult in tinutele lor. De data aceasta, designerii renunta la sobrietate si propun culori tari pentru bluzite, tricouri, camasi sau pantaloni, chiar in nuante de albastru electric, roz sau galben ori verde.

Taioarele moderne, cu detalii si taieturi diverse, sunt integrate cu succes in tinutele de zi ale baieteilor si sunt adesea accesorizate cu papion sau cravata, la care se poarta un pantalon colorat si tenesi.

Recomandari de hainute si accesorii pentru baietei

moda-baietei

Foto: sheknows.com

Ai aflat care sunt cele mai interesante tendinte in tinutele pentru baietei, acum este timpul sa concepi tinute originale si creative, cu care sa iti imbraci micutul in aceasta primavara.

Chiar daca hainutele pentru baietei sunt adesea in culori neutre sau inchise, de data aceasta, nu ezita sa pui o pata de culoare fiecarei tinute a micutului, chiar si in roz, rosu, portocaliu, pentru vestute, camasi si pantaloni, si ai grija ca nicio tinuta a micutului tau sa nu fie neaccesorizata. Vezi ce se potriveste si completeaza tinuta fie cu un papion amuzant, fie cu o cravata, o esarfa sau o palarie sic.

Taioarele se asorteaza foarte bine atat la pantaloni lungi, cat si la trei sferturi si oricat de elegante ar parea, se poarta cu tenesi colorati si haiosi.

Tricouri inscriptionate

tricou-inscriptionat

miniPrix.ro - 15.2 RON

Tricouri Polo

tricou-polo

miniPrix.ro - 15.2 RON

Hanorace vesele

hanorac-copii

miniPrix.ro - 15.2 RON

Camasi in carouri cu maneca lunga

camasa-carouri

miniPrix.ro - 20 RON

Pantaloni deosebiti

pantaloni-copii

miniPrix.ro - 20 RON

Exista o multime de hainute la moda pentru copii in magazine. Important este sa alegi acele piese vestimentare care i se potrivesc stilului micutului tau si sa nu eziti sa ii ceri si lui parerea, atunci cand ii innoiesti garderoba.

Poti discuta cu el inainte de a merge la cumparaturi despre ce se poarta, ii poti arata poze cu sugestii de tinute pentru varsta lui si il poti intreba ce ii place si ce nu. Apoi, cere-i parerea in magazin si nu il obliga sa poarte anumite haine, doar pentru ca sunt la moda.

Nu uita, la moda este ceea ce ii vine bine, il prinde si poarta cu placere.

In alegerea tinutelor, nu te uita doar la pret, ci si la calitate si materialele din care sunt create. Asigura-te ca poarta haine din materiale naturale, fara coloranti toxici si combinatii de textile care-i pot pune in pericol sanatatea pielii si nu numai.

Si oricum pretul nu este o problema atunci cand mergi la  miniPrix . Stii deja - ai cele mai bune preturi la haine si accesorii pentru toata familia!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre