Sfaturi de stil pentru baietelul tau

/ / Modificat: 2013-12-11
Sfaturi de stil pentru baietelul tau

Princhidelul tau nu are nevoie de hainute alese pentru a fi cel mai frumos copilas din lume, insa acest mic detaliu nu te poate opri sa ii incropesti tinute stilate, moderne si cu bun gust! Chiar daca poate parea usor dificil sa iti imbraci cu stil baietelul, o mamica moderna si la curent cu cele mai noi tendinte in moda ca tine va sti sa faca alegerile perfecte pentru copilul sau. Iata si cateva sfaturi de stil utile!

Fii la curent cu noutatile, dar bazeaza-te pe bunul tau gust

Tendintele in materie de haine se schimba de la un sezon la altul, iar daca esti o mamica moderna, la curent cu ultimele noutati, ti-ar putea fi dificil sa alegi cele mai bune piese vestimentare pentru baietelul tau pentru ca micutul sa fie, la randul sau, in pas cu moda.

Pentru a-ti usura demersul, ai putea tine cont de cateva aspecte importante. In primul rand, alege intotdeauna hainute frumoase, dar bine croite si cu bun gust, in care iti va face o reala placere sa il imbraci pe baietelul tau. Doar pentru ca tendintele in moda hainelor pentru copii promoveaza anumite branduri sau anumite tipuri de piese vestimentare nu inseamna ca esti "obligata" sa le achizitionezi intocmai pe acelea daca, de fapt, nu iti plac!

Bazeaza-te pe stilul tau vestimentar, rafinat de-a lungul anilor, si astfel vei fi intotdeauna sigura ca alegi hainute care vor continua sa iti placa si dupa ce a iesit din magazin! In al doilea rand, contureaza intotdeauna o viziune de ansamblu: spre exemplu, imagineaza-ti cu ce ai putea asorta bluzita pe care tocmai ai cumparat-o pentru baietelul tau pentru a putea face alegerile corecte.

In acest fel, nu numai ca iti vei usura considerabil demersul de a-i contura o garderoba stilata prichindelului tau, dar nici nu vei cheltui sume de bani pe piese vestimentare pe care, ulterior, nu le vei putea adauga in nicio tinuta.  

Alege hainute de buna calitate

Confortul este esential pentru ca micutul sa poarte cu placere hainutele alese de tine. Opteaza, asadar, pentru piese vestimentare comode, lejere, din materiale care permit pielii sa respire etc.

In acest sens, ti-ar putea fi de ajutor brandurile de renume in materie de hainute pentru copii si nu numai. Analizeaza cu atentie oferta disponibila in magazinele de profil, vaneaza reduceri pentru a nu cheltui sume exorbitante de bani pe hainutele de marca si fa cele mai inteligente alegeri!

Este important de retinut faptul ca hainutele de buna calitate ii vor asigura sanatatea si confortul baietelului, dar vor putea fi si purtate mai mult timp (eventual chiar de fratiorul mai mic al prichindelului!).  

Creeaza combinatii cromatice inedite

baieti-haine-colorate

O lege nescrisa spune ca baieteii trebuie imbracati mereu doar in culori si nuante adecvate de albastru, mov, verde si negru. Insa nu ai niciun motiv sa o respecti si sa eviti culorile si nuantele vesele de galben, portocaliu, rosu s.a.m.d.!

De altfel, culorile puternice si vesele sunt cele care exprima cel mai bine energia si bucuria specifice anilor copilariei, prin urmare nu ar trebui sa te feresti sa le incluzi ori de cate ori ai ocazia in tinutele baietelului tau! Poti testa, in functie de preferintele personale, combinatii cromatice inedite, de culori complementare (rosu-verde, mov-galben, albastru-portocaliu), spre exemplu, perfecte pentru a exprima energia si voia buna de care da dovada baietelul tau.

Cand vrei ca tinutele pustiului tau sa dobandeasca o nota de rafinament si de eleganta, mizeaza cu incredere pe non-culori (alb, negru, gri) si pe nuante placute de maro.  

Nu te feri de imprimeuri

haine-imprimeuri-baieti

O alta marca a hainutelor pentru copii sunt imprimeurile. Abundenta si varietatea lor poate fi obositoare si suparatoare, astfel ca este de inteles dorinta de a opta pentru unele discrete, cu bun gust, care sa nu incarce vizual tinuta baietelului tau.

Nu este nevoie sa te feresti de imprimeurile pestrite care abunda pe piesele vestimentare ale copiilor; secretul unei tinute stilate, in acest caz, consta in moderatie. Tot ce ai de facut este sa alegi hainute cu imprimeuri frumoase, impozante ori discrete, pe care sa le combini cu piese vestimentare simple.

Totusi, daca vrei sa ii creezi o tinuta trasnita prichindelului tau, nu ezita sa imbini hainute cu imprimeuri haioase, diferite - desi poate parea nebunesc, rezultatul va fi unul original si foarte simpatic!

Imbraca-ti baietelul in costumase

costum-bebelus-baiat

Ce poate fi mai dragalas decat un copilas imbracat intr-un frac in miniatura sau intr-un echipament complet de sport, aidoma celui pe care il prefera tatal sau? Pentru a crea tinute absolut superbe pentru pustiul tau, nu ezita sa te inspiri din cele pe care le poarta oamenii mari.

Gecutele din denim, asortate la o pereche minuscula de jeansi, o camasuta alba scrobita, combinata cu o pereche de pantalonasi mici din stofa - acestea sunt doar doua combinatii reusite pe care le poti pune in practica atunci cand ai ocazia!  

Aprovizioneaza-te cu haine si accesorii handmade

haine-crosetate-baiat

Te pricepi la tricotat? Daca da, talentul tau te poate ajuta sa realizezi o sumedenie de hainute si accesorii handmade absolut minunate pentru baietelul tau! De la botosei la puloverase, pantalonasi, caciuli, fulare si manusi, toate acestea pot iesi din mainile tale dibace pentru a fi apoi folosite pentru a crea cele mai simpatice tinute pentru prichindelul tau.

La fel de bine poti vizita si magazinele si targurile de profil, din ce in ce mai numeroase atat in mediul virtual, cat si in cel "real", pentru a te aproviziona cu o bogatie de hainute si accesorii handmade, perfecte pentru a contura tinute stilate pentru baietelul tau in sezonul rece.

Completeaza tinutele cu accesoriile potrivite

accesorii-moda-baieti

O tinuta stilata nu este completa fara accesoriile potrivite. De la incaltari pana la curele, bascute, caciuli, sepcute, manusi, fulare si esarfe, oferta variata iti va permite sa incropesti o puzderie de tinute originale pentru baietelul tau. Opteaza pentru accesorii de inalta calitate, care sa faca fata cu brio energiei debordante a pustiului tau, si asorteaza-le intotdeauna tinutei gandite in prealabil.

Tu cum iti imbraci baietelul? Pentru ce fel de hainute si accesorii optezi? Impartaseste-ne experienta ta in domeniul modei pentru cei mici in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte baiat

Articole recomandate

Citeste si despre