La Debenhams, copilul sarbatoreste scolareste!

/ / Modificat: 2009-08-17
La Debenhams, copilul sarbatoreste scolareste!





 

La Debenhams, sarbatorim noul an scolar cu un super kit de carioci cadou, la cumparaturi de 150 lei din gama de imbracaminte pentru copii, si cu o colectie pentru copiii care se intorc din vacanta cu mai mult chef de joaca si nazdravanii.

Colectia pastreaza optimismul debordant si culorile vesele ale vacantei si invita copilul sa paseasca in prima zi de scoala intr-o tinuta care va atrage toate privirile si admiratia.

Hainele desenate de designerii din Debenhams cu gandul la stilul de viata al copiilor plini de energie sunt rezistente, perfecte pentru scoala sau joaca, dar si pentru petrecerile scolaresti in care se nasc primele prietenii. Cu un amestec de imprimeuri, culori si texturi, toate modelele au detalii fermecatoare si finisaje perfecte.

 

St. George by Duffer ofera o perspectiva proaspata asupra modei, pornind de la lejeritatea miscarii continue a copiilor: pantalonii din denim prespalat si larg sunt combinati cu geci si cardigane pentru un stil care iese in evidenta; camasile in carouri sunt esentiale pentru orice copil la moda,  iar accesoriile din materiale groase protejeaza micutul cand temperatura scade.

J. Junior by Jasper Conran ia hainele clasice, se joaca cu ele si le reinventeaza intr-o maniera contemporana si foarte chic. Imbracati-va micutul in imprimeuri colorate, jachete din catifea, jeansi prespalati si accesorii si tricouri decorate cu detalii bizare, pentru a fi intotdeauna un exemplu de atitudine scolareasca.

Piesele cheie ale colectiei Rocha Little Rocha sunt jacheta de piele stil aviator, creata pentru a fi purtata in orice situatie de micile superstaruri din familie, si rochita simpatica cu imprimeuri florale, pentru o imagine jucausa si inocenta.

Colectia Butterfly by Matthew Wiliamson este cool si eclectica. Parka supradimensionata se potriveste de minune atat cu haine casual, cat si cu cele mai serioase, iar imprimeurile jucause si culorile folosite indraznet de designer stimuleaza imaginatia copilului pentru a-si crea propriul stil vestimentar.

17 august 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre