Incaltaminte pentru copii. PJ Shoes lanseaza colectia de primavara – vara 2011

/ / Modificat: 2011-11-15
Incaltaminte pentru copii. PJ Shoes lanseaza colectia de primavara – vara 2011

pj_shoes_baietiColectia PJ Shoes de primavara / vara 2011 se remarca prin culori vii, cristale sclipitoare, piei moi, talpi usoare si design modern. Copilul PJ adopta stilul casual, fie ca este vorba de casual cool ori casual chic sau chiar casual jucaus.

Astfel, balerinii PJ vin in primavara aceasta intr-o varietate de culori sidefate, metalizate folosind piele premium in interior si exterior. Balerinii sunt inveseliti cu detalii decorative discrete, cum ar fi florice ori fundite care compleaza modelul si nu il incarca.

"Ideea centrala a acestei colectii este sarbatorirea Primaverii si a Copilariei. Echipa PJ Shoes creaza pantofiorii avand in vedere urmatoarele prioritati: confort, utilitate si stil. Toate produsele noastre sunt din piele, in interior si exterior", a declarat Raluca Pache, Brand Manager.

sandale_copiiSandalele PJ Shoes sunt perfecte pentru petrecerile de vara. Culorile vii si cristalele adaugate vor face din domnisoarele ce le vor purta sufletul petrecerii. Pielea folosita in interior si exterior este moale si usoara.

Baietii PJ se remarca printr-un stil casual cool relaxat. Astfel, mocasinii Toni combina stilul clasic cu cel modern. Cusuti manual si avand piele premium in interior si exterior mocasinii sunt perfecti pentru zilele de primavara - vara. Mocasinii devin un "must have" in sezonul acesta, iar PJ Shoes propune un model extrem de usor si de confortabil de mocasin.

La primii pasi, PJ Shoes adopta un stil casual jucaus. Incaltamintea pentru primii pasi ajuta piciorusele copiilor sa se dezvolte natural. Toate produsele au talonete, iar pielea folosita in interior si exterior este de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre